Soluții de climatizare Samsung prezentate la ISH 2023

67
Soluții climatizare Samsung
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) participă între 13 și 17 martie la ISH 2023 care se desfășoară la Frankfurt. Aproximativ 2.400 de expozanți din toată lumea expun pe aproximativ 260.000 m² cele mai noi produse. De exemplu instalații de climatizare, mobilier pentru baie, pompe de căldură, sisteme de răcire, sisteme de încălzire, sisteme fotovoltaice, saune, cabine de duș, sisteme de energie solară, energie solară termică sau de tratare a apei, printre altele. Noi soluții de climatizare Samsung pentru pentru reședințe rezidențiale au fost prezentate de SEACE.

Samsung va participa pentru prima dată la ISH 2023, cel mai important târg dedicat sistemelor HVAC și de apă. Compania va oferi în cadrul evenimentului o prezentare a soluțiilor sale rezidențiale în ceea ce privește utilizarea pompelor de căldură. Sunt incluse aici pompa de căldură pentru temperaturi ridicate EHS Mono HT Quiet, a celei mai noi game EHS Mono R290 și alte produse și servicii digitale inovatoare.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Ediția de anul acesta a târgului ISH are tema „Soluții pentru un viitor sustenabil”. Participanții vor prezenta inovații care contribuie la atingerea obiectivelor legate de protecția climei și utilizarea responsabilă și eficientă a resurselor. Spațiul expozițional SEACE din cadrul ISH 2023 va fi în sala 12.1 B60.

Soluții de climatizare Samsung la ISH 2023

Axându-se în special pe soluțiile de încălzire, SEACE va susține sesiuni plenare pe diferite teme, inclusiv prezentări tehnice pentru câteva dintre produsele și serviciile principale ale diviziei:

EHS Mono HT Quiet. Este o pompă de căldură pentru temperaturi ridicate și cu zgomot redus. EHS Mono HT Quiet este ideală pentru piața de renovări rezidențiale. Aceasta combină caracteristici avansate și tehnologii noi pentru a obține temperaturi ale apei de până la 70°C  pentru încălzirea menajeră. Pompa funcționează la un nivel de zgomot de până la 35 decibeli, cu un mod silențios în 4 trepte. Temperatura ridicată a apei evacuate o face să fie o soluție deosebit de relevantă pentru renovări, înlocuind sistemele de încălzire pe bază de combustibili fosili.

În plus, EHS Mono HT Quiet este simplu de instalat și de întreținut. Pompa este capabilă să asigure în mod fiabil o performanță de încălzire de 100%, chiar și în condiții de vreme extrem de rece (până la -25°C ). Pompa a primit recent premiul ISH Design Plus la categoria încălzire/aer condiționat și este totodată și certificată Quiet Mark.

EHS Mono R290. Este cea mai recentă noutate din gama de soluții de pompe de căldură monobloc pentru temperaturi ridicate Samsung. EHS Mono R290 este echipată cu propan (R290), un agent frigorific natural cu un potențial de încălzire globală mult mai redus față de tehnologiile cu agenți frigorifici precum R32. Gama EHS Mono R290 oferă 2 posibilități: o soluție cu pompă integrată care facilitează instalarea simplă; și o unitate care permite instalarea pompei la fața locului. Cu această nouă gamă, Samsung este pregătită pentru respectarea regulamentelor viitoare privind gazele fluorurate, care urmează să intre în vigoare peste câțiva ani.

SmartThings Energy și EHS Cloud Service

SmartThings Energy. Serviciul combină caracteristicile de Connected Living și IoT cu monitorizarea energiei locuinței, monitorizarea dispozitivelor individuale și eficiența energetică. Cu funcția SmartThings Energy, utilizatorii au un control sporit asupra consumului de energie din propria lor casă. În funcție de obiceiurile utilizatorilor, aplicația le recomandă modalități de eficientizare energetică și le permite monitorizarea și gestionarea simplă a consumului de energie pentru o gamă largă de electrocasnice. SmartThings Energy integrează funcționalități care susțin instalațiile pentru „locuințe cu consum net de energie egal cu zero”. De exemplu, pompe de căldură combinate cu soluții fotovoltaice, încărcătoare pentru vehicule electrice și soluții eficiente din punct de vedere energetic.

EHS Cloud Service. Este o nouă soluție bazată pe cloud. A fost proiectată pentru a le permite partenerilor tehnici (instalatori) să ofere servicii proactive de mentenanță și asistență clienților lor. Aceasta poate furniza date și informații care permit optimizarea de la distanță a performanțelor unei unități, precum și rezolvarea problemelor în timp real. Cu EHS Cloud Service, utilizatorii beneficiază de posibilitatea de anunțarea de la distanță a serviciilor de mentenanță. Este vorba despre actualizări în timp real pentru monitorizarea comportamentului sistemului, raportare automată, imagini de ansamblu ale consumului energetic și ale localizării în teritoriu. Toate acestea cu scopul de a facilita și eficientiza intervențiile pe teren.

„Suntem mândri să participăm anul acesta la ISH 2023 – cel mai important târg dedicat industriei HVAC”. A spus Wim Vangeenberghe, Președinte Samsung Electronics Air Conditioner Europe, potrivit SamsungNewsroom. ”Samsung se străduiește că creeze soluții de climatizare de vârf în industrie. Cu acestea vrem să îmbunătățim continuu modul în care oamenii trăiesc și lucrează. ISH 2023 este o experiență prețioasă pentru schimbul de idei inovatoare cu toți experții, partenerii și clienții cu care vom intra în contact”.