Sosirea funcției ECG pe Galaxy Watch Active 2 se lasă așteptată

602
Sursa Foto: SamMobile.com

Cel mai recent smartwatch Samsung, Galaxy Watch Active 2, a fost lansat în august anul trecut. Este aproape perfect și are toate caracteristicile pe care majoritatea oamenilor le doresc în ceasurile lor inteligente. Un design elegant, capacitate excelentă de apel, fitness și urmărirea somnului, viață bună a bateriei și chiar ECG. Cu toate acestea, funcția ECG nu a fost încă activată, iar lansarea ar putea dura mai mult decât a estimat Samsung.

Gigantul tech a promis că va lansa funcția ECG (electrocardiogramă) pe Galaxy Watch Active 2 în primul trimestru al anului 2020. Numai că acest lucru nu este pe smartwatch-ul Samsung și am ajuns deja la sfârșitul intervalului de timp promis.

Sosirea funcției ECG pe Galaxy Watch Active 2 amânată

Responsabilul operațiunilor serviciului Samsung Health Service din Comunitatea Samsung a explicat acest lucru. Conform SamMobile, acesta a explicat că echipa care lucrează la implementarea funcției ECG are nevoie de mai mult timp pentru a optimiza funcția ECG pentru o electrocardiogramă sigură și o performanță stabilă. Potrivit acestuia, Samsung va anunța un nou interval de timp pentru lansarea funcției ECG în perioada următoare.

Mulți utilizatori de Galaxy Watch Active 2 s-au plâns de lipsa ECG-ului, pe Facebook, Reddit și Twitter. Mai mulți dintre aceștia spun că au cumpărat un Samsung Galaxy Watch Active 2 din cauza funcției de înregistrare a electrocardiogramei. Numai că nu au reușit să o folosească de mai bine de șapte luni din cauză că nu este activă. Sperăm că funcția ECG va fi implementată în următoarele două luni. Vedeți mai multe detalii despre smartwatch-ul Samsung pe pagina noastră din iLoveSamsung.

ECG sau EKG – Electrocardiograma, este o înregistrare a activității electrice a inimii. Semnalul electric detectat este de ordinul unui milivolt. A fost descoperită în 1843 de italianul Carlo Matteucci prin experimente făcute pe inimile unor porumbei.

În ciuda lipsei de ECG, Watch Active 2 este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piață. Are un ecran luminos și clar, un design simplu, dar frumos, urmărirea activității, urmărirea sănătății și urmărirea somnului. De asemenea, dispune de difuzor, microfon, GPS, NFC, Samsung Pay, Wi-Fi, Bluetooth, încărcare wireless și o durată de viață a bateriei de mai multe zile.