Sound Tower MX-ST45B, un nou difuzor portabil Samsung

191
Samsung Sound Tower MX-ST45B
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a anunțat prima adăugare la gama sa audio pentru 2023 sub forma unui difuzor portabil cu o baterie internă. Noul difizor se numește Samsung Sound Tower MX-ST45B și are o putere de până la 160W RMS. Datorită conectivității Bluetooth, se poate conecta la televizoare și până la două smartphone-uri simultan.

Bateria Sound Tower MX-ST45B durează până la 12 ore cu o singură încărcare, potrivit SamMobile. Totuși, atunci când este alimentată de la baterie în loc să fie conectată la o sursă de energie, puterea de ieșire a difuzorului este limitată la 80W RMS, spre deosebire de 160W. RMS – root mean square – puterea pătrată medie, este  puterea continuă pe care o poate gestiona un difuzor pentru perioade lungi de timp.

Samsung Sound Tower MX-ST45B certificat IPX5

Bluetooth-ul cu conexiune multiplă este un truc de petrecere, la fel și luminile LED încorporate care se potrivesc cu tempo-ul muzicii. Și, dacă ești suficient de curajos, poți sincroniza până la 10 turnuri de sunet pentru o petrecere super tare. Mai mult, noul difuzor portabil Samsung Sound Tower MX-ST45B este excelent pentru exterior.

Difuzorul Sound Tower MX-ST45B are rezistență la apă, fiind certificat IPX5. În teorie, acest lucru ar trebui să-l protejeze împotriva jeturilor de apă de joasă presiune. În practică, ratingul IPX5 ar trebui să ofere rezistență împotriva scurgerilor accidentale și a vremii ploioase. La urma urmei, este o boxă portabilă cu până la 12 ore de autonomie a bateriei cu o singură încărcare. Din aceste motive Samsung consideră că oamenii ar putea dori să o folosească în interior și în aer liber.

FLAC – Free Lossless Audio Codec este un format de codare audio pentru compresia fără pierderi a sunetului digital. FLAC este unul dintre cele mai bine acceptate codecuri atât de hardware cât și software. Este un codec disponibil gratuit.

În ceea ce privește portabilitatea, Samsung Sound Tower MX-ST45B măsoară 281 x 562 x 256 mm și cântărește 8 kg. Are o mufă de 3,5 mm și este livrat cu o telecomandă, dar nu are conectivitate NFC. Difuzorul acceptă, de asemenea, redarea muzicii prin USB și formatele AAC, WAV, FLAC și MP3.

Samsung Sound Tower MX-ST45B a fost lansat în Brazilia și este disponibil momentan doar la magazinul online Samsung Brazilia. Nu știm dacă este și fabricat în Brazilia, unde Samsung produce telefoane, căști, tablete și electrocasnice. Noul difuzor costă 2.999 reali (aproximativ 540 de euro). Ar putea ajunge în curând pe mai multe piețe.