Samsung Sound Tower MX-ST50B: un turn de sunet puternic și portabil

204
Samsung Sound Tower MX-ST50B
Sursa foto: via theaureview.com

Turnul de sunet Samsung MX-ST50B lansat anul trecut este una dintre cele mai bune boxe de pe piață. Samsung Sound Tower MX-ST50B a fost proiectat special pentru muzică în medii de petrecere, în interior sau în exterior și excelează în ceea ce privește calitatea audio și emisiile color. Calitatea sunetului este foarte clară, iar cu modul bas melodiile tale cu bas prind viață. În plus, este clasificat IPX5, ceea ce înseamnă că poate rezista la stropii care vin din toate părțile.

Spectrul de culori pentru lumini este perfect, creând cinci modele în funcție de tipul de muzică pe care îl ascultați. Party Lights+ oferă un spectacol de lumini încorporat cu efecte prestabilite diferite, potrivit Theaureview. De formă triunghiulară Samsung Sound Tower MX-ST50B are 4 difuzoare bidirecționale pe două din laturi, iar panoul din spate găzduiește unele dintre porturile de conexiune și control.

Samsung Sound Tower MX-ST50B are un design potrivit oricărui decor

Designul elegant se potrivește perfect cu orice decor, în timp ce efectele de iluminare RGB oferă strălucire acestui difuzor. Chiar și atunci când funcționează cu bateria încorporată, poate scoate un sunet de o calitate uimitoare cu cele patru difuzoare ale sale. Este o configurație fantastică fie că folosiți turnul de sunet în casă, fie în exterior. În acest fel puteți să vă bucurați de muzică de înaltă calitate oriunde vă aflați.

MX-ST50B poate fi mare pentru unii utilizatori, are o înălțime de 66,6 cm și o greutate de 11,9 kg. Va atrage atenția în toate împrejurările, iar designul său triunghiular subțire este incitant. Este la fel de elegant ca orice concurent de pe piață, oferind în același timp niște efecte de iluminare RGB elegante și cinci moduri DJ distincte pentru sesiunile de dans, dar nu numai.

RGB este un model de culoare aditiv în care culorile primare ale luminii – roșu, verde și albastru, sunt amestecate pentru a reproduce o gamă largă de culori. Numele modelului provine de la inițialele culorilor primare Red, Green și Blue.

Difuzorul Samsung este certificat cu standardul IPX5. Asta înseamnă că, deși este suficient de ușor pentru pentru a fi luat la petreceri și picnicuri, este conceput pentru a rezista unor intemperii ale vremii car pot apărea la astfel de ieșiri. Acest difuzor se împerechează și cu televizoarele compatibile cu Bluetooth în cazul în care doriți să dați și coloanelor dvs. sonore un impuls. Vedeți pe I❤️Samsung și ce poate Sound Tower MX-ST45B, un alt turn de sunet Samsung!

Putere de 240W și durată a bateriei de 18 ore

Când vine vorba de caracteristici, MX-ST50B este dem de luat în seamă. Designul său triunghiular permite patru difuzoare bidirecționale, cu câte două pe fiecare parte. Aveți o ieșire până la 240W de sunet în două direcții distincte, făcându-l grozav atunci în spații deschise sau în colțuri ascunse.

Sound Tower MX-ST50B permite conectarea unui microfon cu fir pentru amatorii de Karaoke. Conexiunea în mai multe puncte și redarea în grup sunt de asemenea disponibile, MX-ST50B poate fi conectat la mai multe dispozitive simultan. De asemenea, chiar și atunci când sunteți acasă, puteți avea ceva de genul unui laptop sau un televizor conectat pentru un sunet grozav, în timp ce aveți telefonul conectat pentru apelurile primite. Dacă acest lucru nu este suficient, MX-ST50B poate fi asociat atât cu fir, cât și fără cu alte difuzoare Samsung. Cu aplicația dedicată Sound Tower puteți personaliza setările cu toate tipurile de media. Difuzorul are o intrare USB-A dedicată și o mufă de 3,5 mm.

MX-ST50B se mândrește cu o durată lungă de viață a bateriei de 18 ore. Acest lucru este mult peste medie pentru majoritatea difuzoarelor de pe piață. Când este conectat la baterie, ieșirea este limitată la 90 de wați. Este, cu siguranță, suficient de tare pentru a face treaba în majoritatea locurilor, în comparație cu difuzoarele Bluetooth portabil. Această limitare contribuie în mod evident la durata de viață stelară a bateriei.

Telecomandă inclusă la Samsung Sound Tower MX-ST50B

Mai multe moduri de sunet încorporate vă permit să setați difuzorul pentru diverse funcții și genuri muzicale: Party, Standard (Mono), Hip Hop, EDM, Rock, Latin, House și Reggae. De asemenea, puteți profita de caracteristica Bass Booster, care amplifică imediat eficiența joaselor, cu prețul clarității mediilor.

Atunci când se află în modul standard, MX-ST50B oferă un sunet echilibrat, oferind acele joase în plină expansiune fără a intra în conflict cu multe dintre acele medii și înalte pe care le oferă piesele instrumentale și vocea. Dar, turnul de sunet Samsung are și o telecomandă inclusă în cutia de vânzare cu amănuntul. Cu telecomanda inclusă puteți schimba setările de mai sus, ceea ce înseamnă că presetarea perfectă pentru fiecare piesă nu este niciodată departe, nici greu de accesat și ajustat.

Samsung MX-ST50B cu o putere de 240W are o listă impresionantă de funcții într-un design subțire și minimalist. Este zgomotos și puternic, oferind în același timp o mulțime de opțiuni de iluminare pentru un plus de atmosferă. Este suficient de ușor pentru a fi transportat și gata pentru provocare în orice mediu datorită certificării IPX5.

Cu bateria sa de lungă durată, până la 18 ore cu o singură încărcare, chiar dacă limitează difuzorul la doar 90 de wați, este un companion ce nu trebuie să lipsească de la ieșirile în natură. Toate cele de mai sus fac turnul de sunet Samsung Sound Tower MX-ST50B să merite investiția pe care o faceți.