Dispozitivele Samsung, telefoane și tablete, care vor fi lansate în 2021

968
Dispozitivele Samsung Galaxy telefoane si tablete care vor fi lansate 2021
Sursa Foto: @evleaks via Voice

Mai multe telefoane și tablete Samsung Galaxy vor fi lansate în acest an. Desigur, acest lucru este de așteptat de la toți producătorii de top pentru telefoane mobile. Pot exista unele modificări în programele de lansare, unele pot fi ajunge mai devreme, în timp ce altele mai târziu. Unele pot fi anulate anul acesta din cauza aprovizionării cu cipuri, pe fondul pandemiei dar și a altor probleme.

Gigantul high-tech Samsung are deja o foaie de parcurs a produselor ce vor fi lansate pentru restul anului. Cunoscutul Evan Blass (@evleaks), via AndroidCommunity, a publicat informații care ne spun când vor fi lansate unele din următoarele dispozitive.

Tablete, laptopuri și smartphone-uri Samsung ce apar în 2021

Samsung tocmai a anunțat noi telefoane din seria Galaxy A: Galaxy A32, Galaxy A52 și Galaxy A72. Unele dintre acestea au și variante 5G. Luna viitoare, Samsung este așteptat să lanseze un Chromebook Galaxy. Evident, va rula pe sistemul de operare Chrome. De asemenea, vor fi anunțate laptopurile Galaxy Book alimentate de Windows.

Pe 14 aprilie, Samsung va „despacheta” noile notebook-uri Galaxy care vor face, de asemenea, parte din ecosistemul Galaxy. Compania se va odihni în mai, apoi cândva în iunie, este posibil să vedem tableta Galaxy Tab S7 Lite. Acesta din urmă va fi similară cu Galaxy Tab S6 Lite și Galaxy Tab S5e ca versiunea simplificată a modelului pilot.

Sistemul de operare Chrome este creat de Google și se bazează pe kernelul Linux. Primul laptop rulând Chrome OS (Chromebook), a fost lansat în luna mai 2011. Primele Chromebook-uri au fost lansate de Samsung și Acer în iulie 2011.

În luna iulie, mai multe telefoane Galaxy A vor fi adăugate pe listă. Va exista Samsung Galaxy A22 și, eventual, o variantă Galaxy A22 5G. Tot atunci este așteptat și Samsung Galaxy A82 5G, cu un modul de cameră rotativ și culisant cu dublă utilizare.

Galaxy Z Flip 2 și Z Fold 3 probabil lansate în Q4

Acum, discuția este interminabilă dacă un Galaxy Note 21 va fi lansat sau nu. Cu ultimele informații lansate de DJ Koh suntem sceptici. Știm că un Samsung Galaxy S21 FE vine pe 19 august, smartphone care credeam că vine mai târziu în toamnă. În desfășurătorul cu lansările lipsește un Galaxy Note. Nu apare nici măcar un telefon pliabil! Despre Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 2 / 3 sunt mai multe informații că vor ajunge anul acesta, chiar însoțite de variante Lite sau FE.

Android Community a specificat că foaia de parcurs pentru aceste produse Samsung este pentru Q2 și Q3 2021. Astfel trimestrul patru din acest an nu este acoperit. Posibil ca telefoanele pliabile să fie lansate atunci, chiar dacă au fost informații că vin în vară.