Au apărut specificațiile lui Galaxy XCover 5, lansarea este aproape

424
Au aparut specificatiile Samsung Galaxy XCover 5 lansarea este aproape
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Gigantul high-tech sud-coreean a anunțat ultimul său telefon robust Samsung Galaxy XCover Pro în ianuarie anul trecut. Săptămâna trecută, un viitor Samsung Galaxy XCover 5 a fost văzut pe site-ul de referință Geekbench și a trecut pe la Federal Communications Commission (FCC). Aceste listări pe site-urile respective sugerează că dispozitivul va deveni oficial în curând.

Acum, tipsterul Sudhanshu Ambhore, via GizmoChina, a împărtășit specificațiile cheie ale următorului smartphone robust Samsung. Scurgerea dezvăluie că Galaxy XCover 5 va sosi cu un ecran de 5,3 inch (13,462 centimetri) și rezoluție HD+ (1600 x 900 pixeli). Nu aflăm de aici informații despre procesorul dispozitivului. Posibil cip-setul Samsung Exynos 850, dar nu sunt informații concrete. Cu toate acestea, zvonacul menționează că telefonul va fi livrat cu 4GB RAM și 64GB de stocare.

Fără specificații spectaculoase pe Galaxy XCover 5

Galaxy XCover 5 va avea o baterie de 3.000 mAh cu încărcarea de 15W. Partea din spate a telefonului va avea o singură cameră de 16MP și o cameră de 5MP frontal. Dispozitivul va suporta conectivitate LTE și va veni în culoare neagră. Nu sunt specificații care ne încântă. Posibil un urmaș mai slăbuț pentru Galaxy XCover 4s, lansat în 2019 de Samsung.

La apariția pe Geekbench, XCover 5 a fost echipat cu procesorul Exynos 850 și a rulat pe Android 11. A obținut acolo 182 de puncte în single-core și 1.148 în multi-core. Apariția aici cu Exynos 850 nu garantează că acest procesor va fi în final la bord, dar probabilitatea este foarte mare. Listarea pe site-ul comisiei americane FCC nu a dezvăluit nicio informație cu privire la specificațiile sale. Specificațiile de mai sus sugerează că XCover 5 ar putea fi un dispozitiv inferior în comparație cu Samsung Galaxy XCover Pro de anul trecut.

Certificarea MIL-STD-810H este superioară certificării MIL-STD-810G. MIL-STD este un acronim pentru standard militar american. Un produs certificat MIL-STD este conform cu anumite cerințe și obiective de standardizare stabilite de DoD (Department of Defense USA).

Galaxy XCover Pro are un afișaj IPS LCD de 6,3 inch (16 centimetri) cu rezoluție Full HD+ și un raport de aspect de 19,5: 9. Dispozitivul are la bord procesorul Samsung Exynos 9611 și 4GB RAM / 64GB stocare. Are dual-camera la spate (25 + 8 megapixeli) și o cameră selfie de 13MP. A venit cu alte specificații, cum ar fi un senzor de amprentă montat lateral, o baterie de 4.050mAh și suport de încărcare de 15W.

Ne așteptăm ca Galaxy XCover 5 să vină cu certificarea MIL-STD-810H pentru rezistență la temperaturi extreme, șocuri și căderi. Nu va lipsi nici certificarea pentru rezistență la apă și praf, IP68.