Au apărut mai multe din specificațiile lui Samsung Galaxy Z Fold 4

245
Au aparut mai multe din specificatiile lui Galaxy Z Fold 4
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung își va lansa telefoanele pliabile de ultimă generație Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 în Q3 2022. Cu toate acestea, cu câteva luni înaintea evenimentului de lansare, au fost dezvăluite diferite aspecte ale acestor smartphone-uri. Acum, specificațiile complete pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 au apărut online și lucrurile arată bine. Nu ar trebui să fie surprinzător că va fi cel mai bun pliabil de pe piață.

Potrivit lui Yogesh Brar (@heyitsyogesh), citat de SamMobile, Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea un ecran Super AMOLED de 7,6 inch (19,30 cm) când este deschis. Ecranul pliabil va avea rezoluție QXGA+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Afișajul aflat la exterior pe capac măsoară 6,2 inch (15,75 centimetri). Are rezoluția HD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Deci nu avem parte de un upgrade la dimensiunile ecranelor.

Samsung Galaxy Z Fold 4 cu Snapdragon 8+ Gen 1 și 16GB de RAM

Conform aceleiași surse, Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi la fel de puternic pe cât v-ați aștepta. Dispozitivul este de așteptat să fie livrat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, recent anunțat. Acesta va fi însoțit de 12 sau 16GB de memorie RAM și opțiuni de stocare de 256 sau 512GB. Smartphone-ul pliabil va rula pe Android 12 și Samsung One UI 4 din cutie.

Se pare că va avea o cameră selfie de 16MP sub afișaj în interior și o cameră selfie de 10MP în exterior. Este un pas mare de la o cameră selfie in-display de 4MP pe Samsung Galaxy Z Fold 3. În spate telefonul are o cameră principală de 50MP, o cameră ultra-wide de 12MP și o cameră telefoto de 12MP cu zoom optic 3x. O informație anterioară sugera că Galaxy Z Fold 4 ar veni cu o cameră principală de 108 megapixeli.

Primele telefoane Samsung cu o cameră ultra-wide (123°) au fost Galaxy S10 și Galaxy S10+ lansate în 2019. Primele telefoane cu o cameră ultra-wide au fost lansate de LG, cu LG G5 lansat în aprilie 2016 și LG V20 în septembrie 2016.

În plus, se spune că Galaxy Z Fold 4 are o baterie de 4.400 mAh și o încărcare rapidă de 25W. Această încărcare de 25W ar putea fi o dezamăgire pentru mulți oameni. Cu toate acestea, sperăm că noul procesor Snapdragon 8+ Gen 1, despre care Qualcomm spune că este mai eficient energetic, poate îmbunătăți durata de viață a bateriei.

Telefonul este de așteptat să aibă difuzoare stereo AKG; certificare IPX8; Wireless DeX; Samsung Pay; conectivitate 5G; Wi-Fi 6E; Bluetooth 5.2; NFC; port USB Tip-C și compatibilitate S Pen. Din păcate, nu există informații suplimentare despre dacă vom avea sau nu un slot S Pen pe telefon.