Avem specificațiile camerelor pentru viitorul smartphone Galaxy A9

871

Am mai scris în ultimul timp despre câteva din specificațiile viitorului smartphone Galaxy A9, încă neprezentat, de la Samsung. Va fi primul smartphone al companiei tech sud-coreene cu patru camere foto la spate. Acum, prin intermediul AllaboutSamsung avem fișa tehnică cu toate specificațiile camerelor lui Samsung Galaxy A9.

Software-ul camerelor va fi crucial în obținerea celor mai bune performanțe cu aceste camere foto. Samsung va oferi cel mai probabil unele caracteristici bazate pe AI, pentru a îmbunătăți în continuare experiența imagistică. Samsung a adus deja Optimizatorul de scene (Scene Optimizer) din Galaxy Note 9 pe Samsung Galaxy A7.

Specificațiile lui Galaxy A9 și detaliile celor patru camere

Am scris zilele trecute că pentru prima dată chiar Samsung a confirmat viitorul Galaxy A9. A făcut acest lucru prin apariția pe site-ul Samsung Spania a paginii de asistență pentru numărul de model SM-A920F. Acest număr de model corespunde după toate informațiile viitorului Samsung Galaxy A9.

Pe partea din față, Galaxy A9 are un afișaj Super AMOLED de 6,28 inch cu rezoluție FHD+ (2220 × 1080 pixeli) și margini foarte subțiri. De asemenea, la acest model Samsung a renunțat la butoanele fizice și, în schimb, se vor folosi butoanele software. Deasupra display-ului se află difuzorul și o cameră foto cu autofocus de 8MP și diafragmă F/1,7.

OISOptical Image Stabilization. Aceasta compensează mișcarea telefonului la efectuarea fotografiilor sau clipurilor video pentru ca imaginile să fie clare. Primul aparat de fotografiat cu sistem de stabilizare optică a imaginii a fost un Canon EF 75-300mm f/4-5,6 IS USM. A fost lansat pe piață în anul 1995.

Există patru camere pe spate:

  • Camera principală are 24 MP, stabilizare optică a imaginii (OIS – Optical Image Stabilization) și o diafragmă F/1,7.
  • Camera numărul doi are un obiectiv cu senzor de adâncime pentru focalizare live, are 5MP și deschiderea F/2,2.
  • Camera numărul trei este cu obiectiv cu unghi larg de 120°, are 8 MP și diafragma F/2,4.
  • Camera numărul patru are 10 MP cu deschiderea F/2,4 și zoom optic 2x.
Prezentare la Kuala Lumpur în Malaezia la 4x fun

Pentru a debloca pe Galaxy A9, pentru siguranța și protecția telefonului și datelor aflate acolo, puteți alege între senzorul de amprentă de pe panoul din spate sau recunoașterea feței. Puterea dispozitivului este asigurată de o baterie mare de 3.720 mAh, care poate fi încărcată prin Quick Charge 2.0 printr-un cablu USB de tip C. Sub capota are Snapdragon 660 Octa-Core însoțit de 6 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă. Cu toate acestea, dacă nu este suficient, se poate extinde memoria cu microSD până la 512 GB.

În prezent, din păcate, nu se știe nimic despre preț sau despre începerea vânzării. Dar până la data de 11 octombrie, cu certitudine vor mai apărea scurgeri de informații privind pe Samsung Galaxy A9. Samsung va lansa oficial noul Galaxy A9 pe 11 octombrie în Malaezia la Kuala Lumpur, în cadrul evenimentului 4x fun.