Specificațiile complete ale camerelor la Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra 5G

724
Specificatiile complete ale camerelor la Galaxy S21
Sursa Foto: via voice.com

Seria Samsung Galaxy S21 va deveni oficială în săptămâna viitoare. Dar, în această săptămână rămasă sigur vor mai apărea unele zvonuri referirea la viitoarea serie emblematică Samsung. Da, informațiile de până acum au dezvăluit totul, de la fotografii la specificațiile modelelor Galaxy S21 5G, S21+ 5G și S21 Ultra 5G.

Acum prin intermediul reputatului tipster Evan Blass am primit specificațiile complete pentru trio-ul Galaxy S21. Galaxy S21 5G și Galaxy S21+ 5G vor fi ambele dotate cu o camera selfie de 10MP cu diafragma f / 2,2. Modulul de cameră orientat spre spate al modelului S21 are o camera principală de 12MP cu diafragma f / 2,2. Aceasta este însoțită de o cameră ultra-wide de 12MP cu deschiderea f / 2,2 și o camera telefoto de 64 megapixeli cu diafragma f / 2.0. Camera principală și cea telefoto vor avea suport OIS – stabilizare optică a imaginii. Cele trei camera de la spate sunt asistate de un bliț LED.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G cu department foto de excepție

Galaxy S21 Ultra 5G este binecuvântat din punct de vedere al departamentului foto. Are camere mai multe și mai bune. Camera selfie din ecranul Dynamic AMOLED 2X Infinity-O are 40 megapixeli și diafragma f / 2,2. Carcasa camerei din spate a smartphone-ului are o cameră principală de 108MP cu diafragma f / 1,8. Încă nu știm dacă va fi noul obiectiv Samsung lansat în septembrie trecut ISOCELL HM2 sau ISOCELL HM3.

Această camera de 108MP este însoțită de una ultra-wide de 12MP cu diafragma f / 2,2. Mai sunt pe spate o camera cu teleobiectiv de 10MP cu f /2,4 și o altă camera tot teleofoto de 10MP cu diafragma f / 2,2. Conform GizmoChina, cei doi senzori tele-foto vor oferi zoom optic 3x și respectiv zoom optic 10x.

Diafragma sau deschiderea (apertura), se referă la dimensiunea orificiului prin care lumina ajunge în camera foto. O valoare mai mică reprezintă o deschidere mai mare a diafragmei. Cu cât numărul „f” este mai mic, cu atât fotografiile vor fi mai clare, mai luminoase fără alte artificii digitale.

Camera principală și teleobiectivele de pe S21 Ultra 5G sunt echipate cu suport OIS. Carcasa camerei S21 Ultra are, de asemenea, un bliț LED și o unitate de focalizare automată cu laser. Deoarece detaliile de mai sus au fost dezvăluite prin imagini infografice cu aspect oficial, ne putem aștepta ca toate să fie adevărate.

Merită menționat că toate cele trei telefoane, așa le-am numit mai sus 5G, vor veni cu o conectivitate 5G. Un lucru de care încă nu suntem siguri, și nu sunt informații concrete în acest sens, este dacă vor exista și variante 4G la unele din aceste modele. Oricum acest lucru nu va influența deloc specificațiile camerelor.