Specificațiile lui Galaxy M01 dezvăluite de Google Play Console

769
Sursa Foto: sammobile.com

Am scris despre viitorul smartphone Samsung Galaxy M01 luna trecută, despre spațiul său de stocare și variantele de culoare. Apoi, după o scurtă perioadă, telefonul a apărut și în baza de date a Wi-Fi Alliance. Acum, smartphone-ul entry-level a apărut pe Google Play Console, dezvăluind unele dintre specificațiile sale.

Din ce vedem acolo, Galaxy M01 (SM-M015G) pare a veni cu sistemul de operare Android 10 la bord, ceea ce înseamnă că cel mai probabil va veni cu One UI 2.0. Smartphone-ul Samsung are un ecran HD (ar putea fi un panou de 6,4 inch) cu o crestătură în formă de „V” pentru camera frontală.

Galaxy M01 pare a fi un Galaxy A01 cu o baterie de 4.000mAh

Samsung Galaxy M01 are specificații aproape identice cu Samsung Galaxy A01. Diferența majoră dintre cele două este că Galaxy M01 are o baterie mai mare, de 4.000mAh în comparație cu bateria de 3.000 mAh de pe Galaxy A01. O altă diferență este eliminarea suportului pentru câteva benzi GSM și LTE și adăugarea unui slot dual-SIM pe M01.

Când am scris prima dată despre Galaxy M01, am arătat că telefonul va avea 32GB de stocare internă, iar dispozitivul va avea cel mai probabil un slot pentru carduri microSD pentru extinderea spațiului de stocare. Smartphone-ul este echipat cu procesorul Snapdragon 439 și 3GB RAM. Are patru nuclee ARM Cortex-A53 de 2GHz, în timp ce celelalte patru nuclee sunt de 1,5GHz. Pe partea de procesare grafică M01 are GPU Adreno 505 de 560MHz.

Adreno este o serie de procesoare grafice (GPU), dezvoltate de Qualcomm și utilizate într-o varietate de procesoare pentru smartphone-uri. Până acum, Adreno este instalat doar în procesoarele Snapdragon. Numele Adreno este o anagramă a Radeon, o marcă GPU a AMD.

Pe baza capacității mai mari a bateriei și a benzilor GSM și LTE acceptate, Samsung Galaxy M01 pare a fi un dispozitiv care ar putea fi lansat în Asia. Este vorba de India, Nepal, Sri Lanka, dar și Rusia. În schimb, pe de altă parte Galaxy A01 pare să vizeze piețele din SUA și Europa, dacă tot am vorbit de cele două.

Samsung Galaxy M01 va fi lansat în cel puțin trei variante de culoare: negru, albastru și roșu. Este posibil ca după scurt timp de la lansare să mai apară și alte variante de culoare. Ne așteptăm ca acest telefon entry-level să fie dezvăluit în liniște de Samsung în următoarele săptămâni.