Noi canale de sport disponibile pe platforma Samsung TV Plus

221
Noi canale de sport ajung pe Samsung TV Plus
Sursa foto: via rxtvinfo.com

Utilizatorii platformei Samsung TV Plus pot accesa acum o gamă largă de canale de sport, inclusiv canale de streaming de la DAZN. Acum fost confirmată sosirea recentă a patru noi servicii TV gratuite pentru utilizatorii din Marea Britanie. Samsung TV Plus este încorporat în toate modelele actuale de televizoare inteligente Samsung, plus o gamă de smartphone-uri și tablete Galaxy.

Lansarea canalelor de streaming DAZN în Marea Britanie urmează unor lansări similare în anumite părți ale Europei continentale, potrivit site-ului britanic Rxtvinfo. Gama de toamnă a noilor programe include Red Bull Media House, The PGA Tour, DAZN Ringside și DAZN Women’s Football.

Samsung TV Plus primește noi canale de sport în UK și Europa

Conținutul de programe al Red Bull Media House se concentrează pe programarea originală de lungă durată a evenimentelor live și a emisiunilor legate de sporturi extreme, muzică, stil de viață și cultură. Cu accent pe sport, canalul oferă o gamă largă de produse media premium pentru TV, mobil, digital și audio.

Canalul PGA Tour oferă telespectatorilor Samsung TV Plus o ofertă solidă de conținut de la PGA Tour Entertainment. Sunt incluse aici inclusiv originalele sale, cum ar fi Tiger Tracks și Tiger Tales, reluări ale rundelor și turneelor, retransmisiuni, filme oficiale și PGA Tour profilurile jucătorilor.

DAZN este un serviciu internațional de streaming sportiv de top disponibil în peste 200 de țări. DAZN a fost fondat pe 15 iunie 2015. A fost lansat în Austria, Germania, Elveția și Japonia în august 2016, Canada (2017) și SUA (2018).

În plus, două noi canale DAZN au fost lansate pe Samsung TV Plus. DAZN Ringside oferă spectatorilor meciuri de box și MMA de la diferiți parteneri. Printre alții, amintim Matchroom Boxing, Golden Boy, Wasserman și MF & DAZN: X Series.

DAZN Women’s Football oferă spectatorilor locuri din primul rând pentru cea mai bună acțiune din fotbalul feminin. De exemplu UEFA Women’s Champions League și Liga F, sau multe ore de documentare din culise.

„Este incitant să vedem cât de mult evoluează FAST pentru a satisface cerințele în creștere ale spectatorilor. (Free ad-supported streaming television – televiziune în streaming gratuită cu reclame). Fanii sportului găsesc din ce în ce mai mult că este formatul ideal pentru a interacționa cu mai multe personalități și organizații sportive preferate dincolo de spectacolele lor live.” A spus Jennifer Batty, șeful european pentru achiziții de conținut Samsung TV Plus.