Spotify Connect nu mai funcționează pe bara de sunet Samsung HW-MS650

76
Spotify Connect nu mai functioneaza pe bara de sunet Samsung HW-MS650
Sursa foto: androidheadlines.com

Spotify Content nu va mai primi suport pe o bară de sunet Samsung din cauza acordurilor de licență expirate dintre cele două companii. Unele bare de sunet Samsung au conținut Spotify în mod implicit. Acest lucru permite utilizatorilor să transmită direct muzică din aplicația Spotify, fără a avea nevoie de vreun serviciu sau intermediar terță parte.

Dar una dintre popularele bare de sunet Samsung, cunoscută sub numele de Samsung HW-MS650, nu mai acceptă conținut Spotify. Acordurile de licență dintre Samsung și Spotify pentru aceasta au expirat, potrivit AndroidHeadlines. Se pare că între cele două companii nu a existat nicio dorință de extindere a Spotfy Connect.

Spotify Connect părăsește bara de sunet Samsung HW-MS650

Conținutul Spotify ar putea aduce un nivel ridicat de integrare și funcționalitate barei de sunet Samsung, deoarece oferă o modalitate fără probleme de a transmite muzică în flux. Cu toate acestea, dacă utilizați bara de sunet Samsung HW-MS650, conținutul Spotify nu va mai funcționa pe dispozitivul dvs. Aceasta nu este o veste bună pentru acei fani Spotify care au cumpărat bara de sunet HW-MS650 datorită integrării sale cu Spotify Connect.

Spotify este un serviciu de streaming de muzică fondat în 2006 și are sediul în Suedia. În iunie 2022, Spotify avea 433 de milioane de utilizatori lunari activi. Este disponibil și în România atât gratuit cât și pe bază de abonament lunar.

Un manager al comunității Samsung din Olanda a răspuns unuia dintre proprietarii în cauză, spunând că conținutul tot Spotify a dispărut pentru totdeauna și că este puțin probabil să se întoarcă.

Este într-adevăr adevărat că streamingul nu mai merge bine. Aceasta ține de faptul că înțelegerea (contractul) cu partenerii au expirat și nu au fost reînnoite. Ca urmare, nu mai puteți utiliza anumite canale sau servicii de streaming. Cu toate acestea, puteți utiliza aplicația Multiroom în combinație cu Bluetoot”. A spus reprezentantul Samsung Community Olanda.

Desigur, managerul comunității Samsung spune că unii clienți pot folosi în continuare aplicația Multiroom prin Bluetooth. Dar Spotify Connect nu mai este disponibil în bara de sunet Samsung HW-MS650. Încă nu știm care parte a decis să nu prelungească contractul pentru Spotify Connect. Poate faptul că este un model mai vechi a dus la acest lucru. Dar vestea a creat un sentiment de teamă în rândul proprietarilor de bare de sunet Samsung. Ei cred că dispozitivul lor ar putea fi inutil în viitor din cauza acordurilor de licență expirate.