Samsung și-a dezvăluit noile bare de sunet cu Dolby Atmos pentru 2022

454
Samsung a dezvaluit noile bare de sunet cu Dolby Atmos pentru 2022
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și-a dezvăluit în sfârșit gama de bare de sunet din 2022, iar noile bare de sunet Dolby Atmos din seria Q și seria S ar putea fi cele mai performante de până acum. Cei care urmăresc cea mai premium experiență vor fi interesați de noile soundbar din seria Q – linia emblematică Samsung.

Samsung HW-Q990B oferă sunet pe 11.1.4 canale. Acest lucru înseamnă că bara de sunet este dotată cu 11 difuzoare, un subwoofer și patru difuzoare verticale. Astfel creează un câmp sonor 3D captivant folosind Dolby Atmos. Subwoofer-ul a primit și un upgrade, cu o nouă acustică care oferă performanțe îmbunătățite la frecvență joasă.

Există, de asemenea, barele de sunet Samsung HW-Q910B și Samsung HW-Q800B, conform TechRadar. Acestea au o configurație de canale 9.1.2 și, respectiv, o configurație de canale 5.1.2. Toate aceste trei bare de sunet, atunci când sunt asociate cu un televizor Samsung compatibil, folosesc Q-Symphony pentru a crea o performanță și mai impresionantă prin redarea simultană a sunetului prin bara de sunet și prin difuzoarele televizorului.

Bare de sunet Samsung cu pentru 2022 – prețuri

Între timp, barele de sunet din seria S oferă un design mai minimalist. Dar acestea oferă performanțe care sunt aduse la viață cu suport Dolby Atmos și DTS Virtual:X și un subwoofer cubic de 6,5 inch. În plus, pentru cei dintre voi care cred că un difuzor ar trebui să arate la fel de bine pe cât sună, puteți alege între bara de sunet ultra-subțire Samsung HW-S800B neagră sau Samsung HW-S801B alba. Sigur una dintre aceste culori se va potrivi cu decorul vostru de acasă.

DTS Virtual:X este un codec audio conceput pentru a oferi sunetului un sentiment de spațiu multidimensional sau de sunet care se mișcă în jurul tău. Acest codec este folosit atât în ​​cinematografe, cât și în sistemele home theater.

Samsung încă nu a anunțat prețurile pentru noile sale soundbar-uri, cu toate acestea anumite modele vor începe să fie livrate la sfârșitul lunii aprilie. Toate barele de sunet din 2022 vor fi disponibile până la sfârșitul lunii iunie. Pre-comenzile încep în curând și atunci vom afla exact cât costă barele de sunet din seria Q și S-Series 2022.

Ne așteptăm ca noua gamă să vină cu prețuri similare cu modelele de anul trecut. Samsung HW-Q950A a costat aproximativ 2.100 USD / 1.599 GBP / 1.900 euro când a fost lansat în 2021. În acest fel credem că modelul emblematic din acest an, Samsung HW-Q990B, va fi la prețuri apropiate. Este destul de mult pentru o bară de sunet fie ea și premium. Celelalte bare de sunet din noua serie Samsung 2022 vor fi probabil mult mai ieftine.