Spotify este integrat de Samsung pe tastatură, ceas, Buds+ și Bixby

870
Sursa Foto: Spotify

Samsung și Spotify își intensifică relațiile, după ce producătorul coreean în urmă cu puțin peste un an a ales Spotify ca aplicație de streaming de muzică implicită preinstalată pe smartphone-urile din gama Galaxy S10 și pe Samsung Galaxy Fold.

Alianța dintre cei doi giganți este acum mai concretă cu lansarea lui Galaxy S20 anunțată în cadrul evenimentului „Galaxy Unpacked 2020”. Cu noua serie S20 – Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra – vom putea conta pe o integrare mai mare a aplicației Spotify în următoarele servicii și aplicații ale gigantului high-tech: tastatura Samsung, Samsung Clock, Bixby și Galaxy Buds+.

Samsung Clock disponibilă tuturor deținătorilor unui cont Spotify

Tastatură Samsung: utilizatorii vor putea profita de tastatura preinstalată pe toate smartphone-urile și tabletele din gama Galaxy. Vor putea genera o legătură care leagă melodii, albume sau liste de redare, fără a fi neapărat necesar să deschidă aplicația Spotify.

Samsung Clock: după integrarea cu aplicația Google Clock, recent protagonista unui bug rezolvat, Spotify poate fi folosit și ca bibliotecă muzicală pentru ceasurile de alarmă din aplicația Samsung Clock. Această funcție va fi disponibilă tuturor deținătorilor unui cont Spotify, atât gratuit, cât și premium.

Bixby a fost conceput pentru a avea și un omolog feminin, Kestra. Numele Bixby și Kestra sunt asociate în mod direct sau indirect, cu Star Trek. Kestra Troi a fost o fată, jumătate om, jumătate betazoidiană, născut în anul 2330 la Lwaxana.

Bixby: proprietarii de dispozitive Samsung Galaxy compatibile vor putea utiliza în curând Bixby Routines pentru a începe playlistul lor preferat în anumite ore ale zilei.

Galaxy Buds+: este probabil una dintre cele mai interesate adăugări. O vor aprecia în special viitorii proprietari ai noilor căști wireless Samsung anunțate cu puțin timp în urmă. Pentru a porni Spotify trebuie doar să purtați Buds+ și să apăsați îndelung. Redarea se va relua de acolo de unde a rămas. În cazul în care nu ascultați nimic, Spotify va transmite ceva în funcție de preferințele utilizatorului.

Noile integrări vor fi active începând de la următoarea actualizare a Spotify pentru Android. Cu Sofity intergrat pe aceste funcții utilizatorii seriei Galaxy S20 vor beneficia din plin de serviciul de streaming muzical.