Star Trek: Picard – Samsung Galaxy Z Fold apare în noua serie

258
Star Trek Picard Samsung Galaxy Z Fold apare in noua serie
Sursa Foto: via androidpolice.com

Mulți dintre noi sunt fani Star Trek și apreciem de ani de zile acest serial SF incredibil. Acum, folosit de personajele din seria Star Trek: Picard apare și un dispozitiv inedit. Este un Samsung Galaxy Z Fold puțin mascat, dar imediat vedem că este un telefon pliabil Samsung folosit ca recuzită.

Știm că Galaxy Z Fold 2 sau Galaxy Z Fold 3 arată futurist, dar totuși episodul Star Trek: Picard nu se desfășoară în secolul 21. Smartphone-ul pliabil Samsung călătorește în timp, pentru că Star Trek: Picard are loc în secolul 25.

Star Trek: Picard – Galaxy Z Fold apare în film

Dacă ați urmărit noul sezon al Star Trek: Picard, poate ați observat că unul dintre personaje folosește o recuzită curioasă în episodul doi. Îl puteți vedea pe Dr. Jurati de la Alison Pill atingând ceea ce arată ca a Samsung Galaxy Z Fold 2 sau Fold 3 dacă doriți. Smartphone-ul este învelită într-o carcasă pentru a-și ascunde originile distincte din secolul 21. Dar dacă vă uitați cu atenție, se poate vedea pliul al afișajului, pliu care apare pe toate dispozitivele pliabile Samsung. Star Trek a ajuns la 800 de episoade și 13 filme până în octombrie 2021.

Cu venituri estimate la 10,6 miliarde USD, Star Trek este una dintre cele mai cunoscute și cele mai rentabile francize media din toate timpurile. A început cu Star Trek: The Original Series, care a debutat în SUA pe 8 septembrie 1966.

Sezonul doi al seriei Star Trek: Picard este plasat la începutul secolului al 25-lea. Filmul este în prezent difuzat pe Paramount+. Acțiunea se învârte în jurul amiralului din Flota Stelară Jean-Luc Picard, actorul Sir Patrick Stewart reluând rolul său (și, de asemenea, lucrând ca producător executiv) din Star Trek: The Next Generation. În cel de-al doilea episod al acestui sezon, conform AndroidPolice, o vedem pe Dr. Agnes Jurati lucrând pentru a restabili comunicațiile dintre personajele principale și folosind ceea ce putem presupune că este un Personal Access Display  Device sau PADD. Dar la o inspecție mai atentă, se pare că acesta este un Galaxy Z Fold, posibil un Fold 2 sau Fold 3.

Un Galaxy Z Fold în secolul 25!

De unde știm că dispozitivul prezentat este un telefon pliabil și nu doar o tabletă mică? Telefonul are o carcasă groasă pentru a se potrivi cu lumea seriei. Dar, chiar și așa putem vedea clar o cută în mijlocul ecranului. Mai mult, aceasta se aliniază exact cu locul unde este balamaua Fold-ului. Cum de știm că este un telefon Samsung și nu un alt pliabil? Ei bine – spectacolul este filmat în California, iar Motorola este într-adevăr singura altă companie care vinde telefoane pliabile în SUA. Acest telefon nu pare deloc un Motorola Razr oricum l-am întoarce.

Este ușor să ne gândim la început că un telefon pliabil Samsung ar fi un articol de epocă vechi de secole în secolul al 25-lea, dar acesta este contextul scenei pentru oricine care nu l-a vizionat încă. Este clar că telefonul este un obiect de recuzită. Producătorii nu au putut ascunde unul dintre atributele sale cheie suficient de bine, cuta de la mijloc. În acest fel fanii cu ochi de vultur nu au putut rata oportunitatea de a descoperi telefonul folosit în scenă.