Compania StarLine lucrează la aplicația oficială care va fi lansată în curând pe toate smartwatch-urile Samsung. StarLine a postat-o pe site-ul său oficial și a promis să lanseze aplicația în primul trimestru al anului 2019. Aplicația va susține trackerele de fitness Gear Fit2 și Gear Fit2 Pro și smartwatch-urile Samsung Galaxy Watch, Gear S3, Gear S2. Aplicația originală pentru smartwatch-uri a fost deja lansată pe ceasurile Apple Watches și cele cu sistemul de operare Wear OS.

Aplicația vă permite să gestionați securitatea mașinii de la confortul propriei încheieturi – prin smartwatch, desigur! StarLine va ajuta utilizatorii în probleme privind securitatea și să-și controleze mașina în multe feluri. La început, compania va lansa funcții de bază pentru versiunea Tizen, potrivit IotGadgets.

Aplicația StarLine este prima versiune pe smartwatch-urile Samsung

În prima versiune va oferi opțiunea de a porni și a opri motorul mașinii de la distanță. Apoi puteți să setați și dezactivați alarma mașinii. Ultimul element, care activează sirena, poate părea puțin ciudat, dar imaginați-vă că sunteți într-o parcare auto mare și ați uitat unde ați parcat mașina? Simplu, porniți sirena și vă veți putea localiza mașina.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]StarLine face parte din grupul de companii UltraStar care dezvoltă sisteme de securitate începând din anul 1988. Sediul central este situat în orașul St. Petersburg. StarLine dezvoltă sisteme de securitate care pot fi controlate de pe smartphone, tabletă, ceas inteligent sau computer personal.[/vc_message]

Aceasta este prima versiune a StarLine pe Tizen, deci vine cu funcții de bază. Dezvoltatorii vor adăuga ulterior funcții mai avansate în viitoarele actualizări. Pentru a obține toate avantajele aplicației, utilizatorii trebuie să respecte anumite cerințe. Iată ce condiții trebuie îndeplinite:

Aplicația StarLine va fi disponibilă gratuit și este deja disponibilă pe Android, Windows Phone și iOS. StarLine a promis că această aplicație va fi disponibilă gratuit și pentru smartwatch-urile Samsung. Aplicația va oferi toate caracteristicile originale exact ca pe ceasurile Apple Watch & Wear OS. După lansare, puteți descărca aplicația din Galaxy App Store.

Acum aplicația gratuită StarLine este disponibilă pentru proprietarii de ceasuri inteligente Apple Watch și Android Wear. Aplicația StarLine pentru smartwatch-uri va fi un management de securitate inteligent, fiabil și confortabil pentru mașina dvs. Deci în curând cu un smartwatch Galaxy Watch puteți controla sistemul de securitate al autoturismului.