O stație de metrou din Kuala Lumpur a fost numită „Samsung Galaxy Station”

119
Samsung Galaxy Station
Sursă foto: TheKoreaHerald

Chiar dacă nu prea este nevoie Samsung mai face și reclame pentru produsele sale. Dar astfel de reclame, uneori chiar surprinzător, mai vin și din alte parte. O stație de metrou din Kuala Lumpur, Malaezia, a fost redenumită „Samsung Galaxy Station”. Denumirea este rezultatul marelui impuls al gigantului tehnologic pe piața din Asia de Sud-Est.

Samsung a declarat ieri că Tun Razak Exchange Station (TRX), cea mai mare stație de metrou din țară, a fost redenumită TRX Samsung Galaxy Station. Noul nume de stație vine în momentul în care gigantul tehnologic coreean a încheiat un parteneriat cu compania de metrou a orașului Kuala Lumpur. Mișcarea este prima de acest gen pentru Samsung.

Numele stației, care va fi păstrat cel puțin un an, se va reflecta și pe traseul de metrou din Kuala Lumpur. Clădirea TRX Samsung Galaxy Station, precum și interiorul și exteriorul trenurilor de metrou care trec prin ea au fost decorate cu imagini promoționale ale telefoanelor din seria Galaxy S24 și marca sa de inteligență artificială Galaxy AI.

Zona TRX este unul dintre districtele financiare cheie din Kuala Lumpur, potrivit TheKoreaHerald. Aici sunt concentrate companiile financiare globale și mall-urile de mari dimensiuni. TRX Samsung Galaxy Station este un punct de tranzit unde două linii – Kazjang și Putrajaya – se întâlnesc. Această stație este folosită în medie de peste 380.000 de oameni pe zi.

Kuala Lumpur este capitala Malaeziei. Turnurile gemene Petronas sunt principala atracție din Kuala Lumpur. Construite în anii 1995-1998, fiecare turn are 88 de etaje și o înălțime de 452 m. Construcția lor a costat peste un miliard de dolari.

Malaezia este piața de smartphone-uri numărul 1 pentru Samsung în ceea ce privește livrările cu potențial ridicat de creștere a dispozitivelor premium. Vă reamintim că la începutul lunii ianuarie 2024 Samsung C&T (Construction & Trading Corporation) a finalizat în Kuala Lumpur a doua cea mai înaltă din lume – Merdeka 118.

Sursă foto: SamsungNewsroom

În februarie, președintele Samsung Electronics, Lee Jae-yong, a vizitat țara pentru a inspecta operațiunile locale, inclusiv fabricile de baterii Samsung SDI. La acea vreme, Lee a fost văzut vizitând un magazin Samsung de la un centru comercial local.