Stocarea și sincronizarea Samsung Cloud se vor opri în curând

642
Stocarea si sincronizarea Samsung Cloud
Sursa Foto: galaxyclub.nl

De la 1 august, unele funcții ale Samsung Cloud nu vor mai funcționa sau nu vor mai fi accesibile. Sincronizarea cu imagini și videoclipuri din Galerie se oprește și migrarea automată către OneDrive a Microsoft nu mai este posibilă. Dar dacă nu v-ați sincronizat fotografiile, videoclipurile și / sau fișierele cu Samsung Cloud până acum, probabil toate acestea nu sunt, desigur, relevante pentru dvs.

În urmă cu aproape un an, Samsung a anunțat că va întrerupe propriul serviciu cloud, Samsung Cloud. Cel puțin, opțiunea de a vă salva imaginile, videoclipurile și fișierele în Samsung Cloud va dispărea. Anul trecut a existat funcția Trecere la OneDrive. Cu aceasta puteți muta cu ușurință toate fișierele într-un cont OneDrive de la Microsoft, potrivit GalaxyClub.

Stocarea și sincronizarea Samsung Cloud se va încheia pe 1 august

De la anunțul de anul trecut, o serie de termene au fost amânate, dar acum este aproape momentul respectiv. De la 1 august, nu veți mai putea să vă transferați fișierele prin intermediul instrumentului Comutare la OneDrive, iar sincronizarea cu Galeria și Fișierele dvs. se va opri. De asemenea, abonamentele plătite Samsung Cloud se vor opri la acea dată – orice sumă plătită în avans va fi rambursată, potrivit Samsung.

Dacă încă nu v-ați sincronizat fotografiile, videoclipurile și / sau alte fișiere – prin Fișierele mele – în contul dvs. Samsung Cloud, mai aveți timp până la 31 iulie pentru a le transfera automat cu Comutare la OneDrive. Puteți găsi funcția în partea de sus a setărilor Galeriei, prin intermediul celor trei „bare” din partea dreaptă jos a Galeriei.

Dropbox este un serviciu de găzduire (hosting) a fișierelor operat de Dropbox, Inc., având sediul în San Francisco, California. Astăzi, Dropbox are peste 700 de milioane de utilizatori și generează venituri anuale de 1,91 miliarde USD.

Apropo, fișierele dvs. nu vor fi șterse imediat pe 1 august. Din acea zi, puteți descărca manual fișierele. Apoi va trebui să le salvați undeva. Această fază va dura apoi până pe 30 septembrie. După aceea, fișierele vor fi eliminate definitiv din Samsung Cloud. Este vorba despre tabletele și telefoanele Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Samsung din 2020!

Cei care au trecut la OneDrive pot continua să folosească sincronizarea cu Gallery, desigur. Există, de asemenea, multe alte servicii care funcționează bine, care vă permit să sincronizați cu ușurință fotografiile și videoclipurile cu unele spații de stocare în cloud – de exemplu Google Drive, Dropbox etc. Acestea nu oferă integrare directă în aplicația Gallery în sine, dar au propria lor sincronizare și funcționează bine.