Acasă Stiri Prioritățile și strategia Samsung în viitorul comunicațiilor mobile

Prioritățile și strategia Samsung în viitorul comunicațiilor mobile

Au trecut șase luni de când TM Roh a preluat funcția de președinte și Head of Mobile Communication Business din cadrul Samsung Electronics. Acum TM Roh împărtășește pentru prima oară strategia și viziunea lui în ceea ce privește Samsung, la 6 luni după ce a preluat șefia Samsung Mobile.

TM Roh detaliază cele trei priorități pe care Samsung le va urmări în perioada următoare, perioadă pe care majoritatea o numim „Next Normal – noul normal”: inovații semnificative, colaborare deschisă și agilitate operațională.

Ca lider în industria tech, avem o responsabilitate – de a ajuta societatea să continue să avanseze. Oamenii se bazează pe noi, pentru le oferim noi modalități de comunicare și conectare cu cei dragi”. A spus șeful Samsung Mobile TM Roh. „În cadrul Galaxy Unpacked, vom prezenta cinci noi device-uri. Acestea reprezintă viziunea noastră, aceea de a oferi experiențe mobile inovatoare, indiferent unde ne aflăm. Acestea combină puterea cu funcționalitatea fără cusur, indiferent dacă lucrăm sau ne jucăm, acasă sau în deplasare„. A continuat TM Roh.

Trei priorități strategice pentru Samsung Mobile

Inovații semnificative. La Samsung, inovația are un scop precis: să ne facă viața tuturor mai bună și mai ușoară. În această perioadă, în care pandemia ne-a impus atât de multe limite, tehnologia este puntea noastră de legătură cu lumea.

Perioada următoare va fi caracterizată de inovații mai curajoase. Vom transforma tehnologia mobilă într-una mai personală, mai inteligentă, mai utilă și mai sigură. Vom crea mai multe produse pe care poate acum câțiva ani nu le credeam posibile, așa cum sunt telefoanele pliabile. Totodată, pe măsură ce telefoanele Galaxy 5G sunt disponibile pe cât mai multe piețe, această tehnologie ne va permite experiențe pe care nici măcar nu ni le putem imagina acum.

Colaborare deschisă. Puterea grupului este mai puternică decât a unuia singur, iar ultimele luni ne-au demonstrat mai mult decât niciodată acest lucru. Gândiți-vă la colaborarea noastră cu Google, Microsoft, Netflix și Spotify. Am lucrat cu Google pentru a optimiza apelurile video, în așa fel încât utilizatorii să se poată conecta mai ușor cu cei dragi. De asemenea, am extins parteneriatul cu Microsoft, astfel încât smartphone-urile noastre Galaxy să poată distribui mesaje, fotografii și fișiere cu PC-urile Windows în timp real. Această colaborare va continua să se extindă, dat fiind că urmează un parteneriat cu Xbox.

Agilitate operațională dictată de lumea în continuă mișcare

Agilitate operațională. În această lume în continuă schimbare, agilitatea este crucială. Ritmul de schimbare dictat de această nouă realitate pe care o trăim a accelerat nevoia de agilitate operațională. Avem abilitatea de a prioritiza resurse și de a fi eficienți, de a anticipa tendințe și de a lua decizii bune pentru mâine.

Această agilitate ne-a permis să creăm dispozitive puternice și, implicit, experiențele conectate pe care ele le oferă. O parte din ele vor fi prezentate în cadrul Galaxy Unpacked. Am luat în considerare ceea ce oamenii își doresc și ceea ce au nevoie. Este vorba despre dispozitive optimizate pentru muncă, jocuri, multitasking, pentru o multitudine de stiluri de viață. Angajamentul nostru pentru inovație, alături de agilitatea noastră operațională ne-au permis să reimaginăm complet experiența cu telefonul mobil.

În concluzie, aceste trei priorități strategice vor ghida Samsung Mobile în perioada imediat următoare. Ne vom reinventa și vom crea produse noi. Vom pune în practică viziunea noastră de a oferi experiențe mobile pentru cât mai mulți oameni de pe glob.

Viitorul inovației mobile

Pe scurt, aceste trei priorități strategice vor ghida Samsung Mobile prin Next Normal și nu numai. Ne vor permite să ne reinventăm constant pentru a realiza viziunea noastră de a oferi experiențe mobile noi și inovatoare către tot mai mulți oameni de pe glob.

Samsung va continua să extindă ecosistemul Galaxy și să ofere experiențe care să ajute oameni să facă mai mult cu mai puțin. În acest fel se vor putea concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat. În cele din urmă, este vorba de pune omul în centrul experienței Galaxy, astfel încât să poată trăi viața la maxim.

Stiri

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...

Samsung oferă 100 de zile de încercare pentru Galaxy Z Fold 2 & Z Flip 5G

Samsung oferă acum 100 de zile de încercare pentru smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Cu alte...

Cum să curățați ecranul televizorului Samsung LED, OLED, QLED

La fel ca orice alt obiect din casă și televizorul Samsung trebuie întreținut și curățat permanent. În special praful este una din...

Samsung Galaxy A82: primele imagini cu noul smartphone glisant

Samsung pare să lucreze nu numai pe noile smartphone-uri mid-range și pliabile, ci și să reînvie un model lansat în urmă cu...

Exynos 2200 cu GPU AMD poate debuta pe un laptop în acest an

Primul procesor Exynos de generația următoare, cu GPU AMD, va debuta la sfârșitul acestui an cu numele Samsung Exynos 2200. Informația provine...

Samsung colaborează cu Kvadrat pentru carcase la Galaxy S21+

Într-un efort binevenit pentru a deveni mai ecologic, Samsung a încheiat din nou un parteneriat cu Kvadrat. Aceasta este companie daneză de...