Sustenabilitate prin durabilitate, 20 de ani garanție de la Samsung

244
Sustenabilitate prin durabilitate 20 de ani garantie de la Samsung
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

La Bespoke Home 2022, în iunie, Samsung și-a prezentat viziunea pentru soluții sustenabile la domiciliu. Viziunea este bazată pe conceptul Bespoke de electrocasnice flexibile care se adaptează pentru a oferi soluții eficiente de îngrijire la domiciliu pe măsură ce viața evoluează. Acest concept include reducerea deșeurilor prin extinderea duratei de viață a aparatelor Samsung prin fiabilitate, deoarece înlocuirea frecventă a aparatelor electrocasnice costă timp și energie, dar produce și deșeuri fizice.

Samsung combate în continuare această risipă cu soluții bazate pe durabilitate, susținute de garanția de 20 de ani a companiei. Garanția de 20 de ani se aplică numai motoarelor cu invertor și compresoarelor din frigidere, mașini de spălat și uscătoare vândute în UE începând cu iulie 2022. De asemenea, se aplică și celor vândute în SUA începând cu 1 iulie.

Samsung investește permanent în calitate

Samsung este dedicat furnizării de aparate de înaltă calitate, durabile, care îmbunătățesc viața de acasă a utilizatorilor. Garanția de 20 de ani pentru componentele cheie ale electrocasnicelor majore servește drept dovadă. Garanția a început inițial ca una de 10 ani atât pentru Europa, cât și pentru SUA. Acum, această creștere la 20 de ani reflectă încrederea Samsung față de calitatea produsele sale.

Începutul acestui angajament a început cu cercetare și dezvoltare. După decenii de investiții continue, Samsung este capabil să ofere consumatorilor aparate care îmbină cele mai avansate tehnologii Samsung cu design-uri frumoase care îmbunătățesc experiența acasă. Acest lucru este dovedit de cele mai noi aparate de bucătărie și de alte aparate utilizate în casă.

De la frigidere la mașini de spălat, fiecare produs Samsung trece printr-o fază riguroasă de control al calității. În timpul acesteia produsele sunt testate pentru a se asigura că vor funcționa corect timp de mulți ani. Acest proces este unul dintre motivele cheie pentru care produsele Samsung sunt recunoscute pentru calitatea lor.

Durabilitatea produselor Samsung este rezultatului inovației permanente

Tehnologia invertorului digital (DIT) este o componentă de bază esențială a aparatelor pe care le alimentează. Construit pe mai mult de 25 de ani de cercetare și dezvoltare. DIT afectează totul, de la eficiența energetică la performanță, precum și durabilitatea aparatelor electrocasnice majore, cum ar fi frigiderele și mașinile de spălat. Ca atare, protejarea integrității acestei componente de bază, cu o garanție de 20 de ani, prelungește perioada de utilizare a aparatelor. În acest fel Samsung oferă liniște sufletească utilizatorilor prin fiabilitate și reduce risipa de mediu. Pentru a înțelege mai bine, haideți să aflăm ce sunt invertoarele digitale și cum funcționează.

În mașinile de spălat, DIT vine sub forma unui motor digital cu inversor – digital inverter motor (DIM) folosit pentru a centrifuga și pulsa tamburul mașinii de spălat în timpul ciclurilor de spălare. DIM-urile Samsung sunt mai avansate din mai multe puncte de vedere în comparație cu cele găsite în mașinile de spălat tradiționale.

Invertoarele digitale Samsung oferă mai multă precizie și putere, producând în același timp mai puține zgomote și vibrații. Pentru utilizatori, precizie și putere îmbunătățite înseamnă spălare mai rapidă și mai eficientă a rufelor. În același timp, zgomotul și vibrațiile reduse înseamnă că utilizatorii pot spăla rufele oricând, zi sau noapte, fără să deranjeze.

În frigidere, tehnologia digitală cu invertor ia forma unor compresoare digitale cu invertor – digital inverter compressors (DIC). Acestea sunt practic inima frigiderului, circulând aerul rece în toate compartimentele. DIC-ul Samsung își reglează inteligent puterea în funcție de circumstanțe, în loc doar să pornească și să se oprească.

În practică, aceasta înseamnă că frigiderele funcționează la setări de putere mai ridicate în perioadele de utilizare ridicată ziua. Sau funcționează la setări de putere redusă, economisind energie în perioadele de utilizare redusă, cum ar fi noaptea.

Certificări de la instituții de testare recunoscute pe plan mondial

Indiferent de modul în care sunt utilizate, tehnologiile invertoare de la Samsung se deosebesc prin durabilitate recunoscută. Ambele tehnologii cu invertor digital pentru frigidere și mașini de spălat au fost certificate de Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE). Acesta este un institut de testare independent, terț, înființat în 1893, renumit pentru standardele sale înalte. După mai mult de 4.000 de cicluri de testare, mașina de spălat Samsung cu DIT a primit marca VDE care indică siguranța și calitatea.

Prin aplicarea garanției tehnologiilor invertoare digitale de la Samsung, compania își asumă angajamentul față de utilizatorii săi de a oferi valoare adăugată pentru anii următori. Respectarea acestui angajament înseamnă că, în timp ce aparatul este în producție sau chiar ulterior, piesele necesare întreținerii și întreținerii DIT-urilor vor fi puse la dispoziție timp de 20 de ani. Durata de viață reală poate varia în funcție de circumstanțele de utilizare. Certificarea VDE este acordată numai pentru anumite modele de frigidere Samsung, potrivit Samsung Newsroom. Utilizatorii pot fi siguri că folosind produse fabricate de Samsung au garanția calității și durabilității produselor.

Samsung crede că durabilitatea începe de acasă, deoarece alegerile mici făcute zilnic pot avea un impact mare asupra planetei. Cu soluții inovatoare încorporate în aparatele sale de bucătărie și de locuit, susținute de garanția de 20 de ani, Samsung caută permanent soluții durabile pentru casă.