Cu Switch to Android treceți mai ușor de la iPhone la Samsung Galaxy

275
Cu Switch to Android treceti mai usor de la iPhone la un Samsung Galaxy
Sursa foto: howtogeek.com

Google a lansat o aplicație oficială „Switch to Android” pentru iPhone și iPad la începutul acestui an, facilitând transferul tuturor lucrurilor pe un nou telefon Android. Începând de ieri, aplicația funcționează cu și mai multe telefoane Android. Google a actualizat aplicația Comutați la Android – Switch to Android pentru a funcționa cu toate smartphone-urile care rulează Android 12. Anterior, aplicația a funcționat doar cu smartphone-urile Pixel de la Google.

Switch to Android a sosit la începutul anului și vă ghidează la copierea multor lucruri de pe iPhone pe Android. Puteți copia contacte; calendare; fotografii; videoclipuri și alte date de pe un Apple iPhone pe un nou dispozitiv Android. Aplicația vă reamintește să dezactivați iMessage, astfel încât mesajele să nu fie trimise pe vechile dispozitive Apple după încheierea procesului.

Switch to Android pe toate telefoanele cu Android 12

Google a dezvăluit că Switch to Android poate acum transfera datele pe telefoanele care rulează Android 12 sau mai nou. Până acum, era compatibil doar cu telefoanele Google Pixel, potrivit Howtogeek, ceea ce îi limita în mod semnificativ utilitatea. Nu trebuie să uităm că Google nu vinde atât de multe telefoane ca Samsung, Xiaomi, OPPO și alte companii. Chiar dacă dispozitivele Google Pixel câștigă teren, este mult mai probabil să cumpărați un dispozitiv Samsung Galaxy în cea mai mare parte a lumii pentru a înlocui un iPhone.

Comutarea la Android este disponibilă în Apple App Store. Google nu a spus când va fi lansată complet actualizarea care adaugă compatibilitate cu mai multe telefoane. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla probabil în următoarele câteva săptămâni. Cel puțin achiziționarea unuia dintre cele mai bune telefoane Android va fi puțin mai ușoară pentru proprietarii de iPhone care vor merge mai departe.

DRM Music sau Digital Rights Management – managementul drepturilor digitale. DRM Music permite editorilor să controleze modul în care utilizați software-ul pentru a se asigura că aveți dreptul de a asculta melodia descărcată în conformitate cu acordul de licență.

Acum puteți să instalați această aplicație pe iPhone, să o conectați la noul smartphone Samsung Galaxy și să transferați toate datele. Switch to Android acceptă transferul de alarme; jurnalele de apeluri; contacte; setări dispozitiv; SMS; MMS; și imagini de fundal personalizate. De asemenea, puteți transfera istoricul de chat WhatsApp; muzică fără DRM și aplicații gratuite care există în Magazinul Play.