T-Mobile testează Android 10 pe Galaxy S10 și Galaxy Note 10

734
Sursa Foto: AndroidPolice.com

Google a lansat sistemul de operare Android 10 de câteva zile. Nu, smartphone-ul dvs. nu a primit o actualizare la Android 10 deocamdată. Bineînțeles cu excepția faptului dacă aveți cumva un smartphone Google Pixel sau un Essential Phone dar, probabil că nu este cazul.

Totuși, dacă aveți cumva unul dintre cele mai recente smartphone-uri high-end Samsung Galaxy S10, s-ar putea să puteți obține destul de curând Android 10. Este vorba despre cei cale l-au cumpărat de la operatorul american T-Mobile.

Galaxy Note 10 și Galaxy S10 testate cu Android 10 de T-Mobile

Conform site-ului AndroidPolice, T-Mobile testează acum actualizările de software Android 10 pentru telefoanele mai multor producători. Samsung are în teste pe Galaxy S10, Galaxy S10+ și Samsung Galaxy S10 5G. Tot în teste cu noul Android se află și Galaxy Note 10 și Note 10+, împreună cu Google Pixel 3 și Pixel 3 XL.

Dacă totul este OK în aceste teste, T-Mobile le va distribui probabil Android 10 printr-o actualizare OTA. Dacă nu, probabil că va trebui să așteptăm o serie de modificări de la producători și o altă rundă de teste ale operatorului american. Cu alte cuvinte, când vine vorba de aceste upgrade-uri, nu mai credem până nu le vedem pe aceste telefoane.

T-Mobile este un operator de rețea mobilă cu sediul în Bonn, Germania și este o filială a Deutsche Telekom. Este a patra cea mai mare multinațională din lume, după Vodafone din Regatul Unit, Telefonica Spania și America Movil din Mexic. T-Mobile este a treia cea mai mare rețea de telecomunicații wireless din SUA după AT&T și Verizon Wireless.

T-Mobile aprobat deja actualizarea cu noul sistem de operare pentru Google Pixel 3A și Google Pixel 3A XL. De asemenea, operatorul american se așteaptă să primească actualizări Android 9 Pie pentru Galaxy S8 Active și Galaxy Tab A 8.0 cândva în perioada următoare.

Actualizarea Samsung la Android 10 în SUA va fi urmată de actualizarea din Europa

Nu am crezut că va exista un program de testare beta de la Samsung pentru noul Android. Dar, luna trecută au fost informații și a apărut chiar o imagine cu Android 10 testat pe Galaxy Note 10. Ceilalți operatori majori de telefonie mobilă din Statele Unite – AT&T, Sprint și Verizon – nu specifică starea actualizărilor viitoare de software pentru dispozitivele lor.

Această știre este importantă și din alt motiv. Odată lansată actualizarea cu noul sistem de operare Android pe seria Samsung Galaxy S10 și seria Note 10 în Statele Unite, următorul pas este actualizarea acestor telefoane și în Europa. Ar fi ceva extraordinar privind actualizarea la un noi sistem de operare abia lansat, cel puțin din privința Samsung.