Samsung Galaxy S10 înregistrează vânzări record în Brazilia

801

Seria Galaxy S10 a fost concepută de Samsung pentru a răspunde nevoilor în creștere ale pieței actuale. Cu aceste smartphone-uri extraordinare utilizatorii pot să facă mult mai mult din ceea ce doresc. Dispozitivele oferă o experiență de ultimă oră în categoriile pe care consumatorii le consideră cele mai importante. Sunt incluse aici uluitorul ecran Dynamic AMOLED, camerele foto, o baterie puternică și performanțele excelente.

La puțin timp după lansare vânzările seriei Galaxy S10 sunt în top peste tot. După o lună de la lansarea în Brazilia, S10 are un succes enorm în rândul consumatorilor brazilieni. Smartphone-urile Samsung Galaxy S10 depășind cu 80% vânzările precedentelor telefoane Galaxy S9 și S9+ pentru aceeași perioadă.

În timpul precomenzilor, noua serie a depășit deja de două seria Samsung Galaxy S9. Prin acest lucru seria S10 a demonstrat aprecierea excelentă de care se bucură această gamă în Brazilia. Rezultatele consolidează și mai mult încrederea brazilienilor în brandul Samsung care se află pe această piață de 32 de ani.

Specificații de excepție pe seria Samsung Galaxy S10

Cu mare satisfacție am primit feedback pozitiv de la consumatorul brazilian. Rămânem ferm în angajamentul nostru de a oferi cele mai bune produse și servicii pentru a face viața zilnică a oamenilor mai bună prin utilizarea tehnologiei noastre„. A declarat Antonio Quintas, vicepreședinte divizia Mobile Devices, Samsung Brazilia.

Seria S10 prezintă noul ecran Dynamic AMOLED Infinity-O, care maximizează spațiul de vizualizare. Astfel încât utilizatorii să poată face mai mult, mai bine, mai ușor și mai confortabil absolut tot ce doresc pe ecran. Marginile noilor telefoane au fost reduse la minim, pentru o experiență imersivă atunci când vizionați filme, citiți cărți, navigați, jucați sau orice altceva faceți. Pentru o mai mare siguranță, ecranul integrează primul scaner cu amprentă ultrasonică. Senzorul biometric citește conturul amprentelor în 3D, ceea ce asigură o mai mare precizie și deblocare cu o singură atingere.

DisplayMate este un standard american pentru calibrarea, testarea, evaluarea și compararea tuturor tipurilor de afișaje. Se includ aici monitoare, afișaje mobile, televizoare și toate tehnologiile de afișare. DisplayMate este utilizat de sute de publicații pentru teste și recenzii și de cei mai importanți producători de afișaje.

Experiențe de neegalat pentru utilizatori cu seria Galaxy S10

Linia Galaxy S10 este compusă din modelele Galaxy S10, S10+ și S10e. Toate au fost special concepute pentru utilizatorii care caută ultimele inovații din domeniul smartphone-urilor. Printre principalele caracteristici ale modelului Galaxy S10 se numără cele mai noi camere foto, pentru cei care doresc cele mai bune înregistrări și fotografii. Seria S10 are primul afișaj mobil cu HDR10+, un standard pentru cinematografe. Conform DisplayMate afișajul lui Galaxy S10 oferă o calitate excepțională a imaginii, cu un nivel de acuratețe a culorii de 100%. Conform DisplayMate, „este imposibil de distins de cel perfect”.

Caracteristica inovatoare de încărcare fără fir PowerShare, este pe seria S10. Aceasta facilitează încărcarea dispozitivelor compatibile wireless. Smartphone-urile S10 pot încărca wireless alte dispozitive compatibile, smartphone-uri, pe Galaxy Watch Active și Galaxy Buds sau chiar o periuță de dință! Conform News Samsung, toate acestea precum și alte caracteristici oferă utilizatorilor seriei Galaxy S10 o experiență completă, de neegalat.