Acasă Stiri Samsung lucrează la o tabletă masivă de 17,5 inch, Galaxy View 2

Samsung lucrează la o tabletă masivă de 17,5 inch, Galaxy View 2

La un moment dat, cândva odată, Samsung nu se temea să-și asume riscuri și să experimenteze diferite modele, factori de formă și dimensiuni, inclusiv unele destul de neobișnuite. Samsung Galaxy View și-a făcut debutul în SUA în octombrie 2015, ca fiind una dintre cele mai mari tablete din lume.

La un preț de 600 USD, cu un ecran cu diagonala de 18,4 inch (46,7 centimetri), cu o densitate destul de modestă de 120 de pixeli/cm, ca să nu mai vorbim de o greutate de 2,65 kg – aproape un televizor portabil, nu a avut mari șanse de reușită. A rulat sistemul de operare Android 5.1.1 (Lollipop). A fost atât de mare că Samsung a considerat că este nevoie de un mâner pentru transport.

După aproape trei ani de la această lansare, și dintr-un anumit motiv, nu știm care, Samsung lucrează la o nouă tabletă uriașă. Această nouă tabletă Samsung Galaxy View 2, așteptată în curând la operatorul american de telefonie mobilă AT & T, ar trebui să fie „un pic mai compactă și mai practică” decât prima încercare de acest fel. Informația vine de la o „sursă familiară cu planurilor companiei Samsung„, conform site-ului de încredere Android Police.

Diagonala ecranului va fi redusă (puțin) la 17,5 inch (44,45 cm), deși calitatea imaginii este puțin probabil să fie mult îmbunătățită, deoarece nu există nici o actualizare de la vechiul Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Există cel puțin speranța pentru un preț rezonabil, dar numai pentru că tableta Android de nivel gargantuesc este de așteptată să împacheteze 3 GB RAM.

Gargantuesc – uriaș. Gargantua este eroul cărții lui François Rabelais „Gargantua și Pantagruel”. Cei doi uriaşi, Gargantua şi Pantagruel, tată şi fiu, trec printr-o mulţime de aventuri comice şi fantastice. Gargantua se remarcă prin dimensiunile lui colosale şi prin faptul că a luat clopotele catedralei Notre-Dame spre a le agăţa de gâtul calului său.

Pentru încărcare are un USB-C, iar în loc de un mâner, View 2 va folosi o balama în stil de carte, ca suport. În acest moment, se crede că View 2 va folosi un procesor Exynos (la fel ca originalul View) și va avea un afișaj la fel ca originalul.

View 2 nu vine cu un stylus și nici măcar nu pare să sprijine modul DeX de la Samsung (nu are cel puțin un slot microSD). Există aparent o nouă funcționalitate multi-fereastră încorporată de Android dispozitivului Samsung, dar este mult mai limitată decât ceea ce ați avea cu DeX. În ceea ce privește versiunea Android, se pare că va rula pe Oreo.

Având în vedere toate acestea – și pe baza modului în care versiunea anterioară a fost poziționată – Samsung Galaxy View 2 va fi cu siguranță un dispozitiv de consum media de uz casnic. Cu alte cuvinte, ca un televizor de bucătărie și, așteptăm și un preț la nivelul unui astfel de dispozitiv.

Nu știm în acest moment prețul sau o dată de lansare pentru Galaxy View 2, dar versiunea anterioară a fost anunțată în octombrie, deși acum trei ani. Deci luați acest lucru eventual ca un reper.

Stiri

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...