Tableta Galaxy Tab S7 FE primește actualizarea la Android 13

209
Tableta Galaxy Tab S7 FE primeste actualizarea la Android 13
Sursa foto: sammobile.com

Samsung s-a mișcat mai repede ca niciodată în acest an cu lansarea actualizării Android 13 și One UI 5.0. După ce a lansat actualizarea majoră a sistemului de operare pentru smartphone-urile și tabletele sale de ultimă generație, acum compania a lansat actualizarea și pentru tableta premium de gamă medie, Galaxy Tab S7 FE.

Actualizarea Android 13 pentru Samsung Galaxy Tab S7 FE a debutat inițial în Marea Britanie. Ne așteptăm ca mai multe țări din Europa, printre care și România, să primească în curând acces la acest nou software. Noua actualizare vine cu versiunea de firmware T736BXXU1CVL1 și aduce One UI 5.0 pe tabletă, potrivit SamMobile. Dimensiunea acestei versiuni de firmware de 5,37GB. Totuși, tableta încă folosește corecția de securitate de luna trecută și nu actualizarea de securitate din decembrie 2022.

Android 13 lansat pentru tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE

Samsung Galaxy Tab S7 FE este o tabletă care moștenește multe de la frații săi mai mari Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Samsung Galaxy Tab S7 Fan Edition este un dispozitiv puternic care face față cu ușurință majorității sarcinilor zilnice. Tableta are un ecran de 12.4 inch (31,50 cm) și procesorul Qualcomm Snapdragon 750G.

Samsung a lansat anul trecut tableta Galaxy Tab S7 FE cu sistemul de operare Android 11 și One UI 3.1.1. La începutul acestui an, gigantul high-tech sud-coreean a lansat actualizarea Android 12 și interfața Samsung One UI 4.0 pentru tabletă. Câteva luni mai târziu, dispozitivul a primit actualizarea la Android 12L și interfața One UI 4.1.1. După Android 13, tableta poate primi încă o actualizare a sistemului de operare Android. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab S7 FE și Apple iPad Air (2020)!

Chicken Tikka a fost votată ca mâncare națională în Marea Britanie. Puiul Tikka este de fapt o rețetă indiană. Se estimează că în UK se beau 165 de milioane de cești de ceai în fiecare zi. În SUA consumul de ceai este de 20 de ori mai mic.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy Tab S7 Fan Edition în Marea Britanie, acum puteți descărca noua actualizare a software-ului pe tabletă accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Înainte de a face acest upgrade asigurați-vă că tableta este conectată la o conexiune adecvată la internet. Vă recomandăm să îl descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori sau alte probleme la descărcare.