Tabletă triplu pliabilă și telefon Samsung cu afișaj transparent în 2021

758
Tableta triplu pliabilă si telefon Samsung cu afisaj transparent in 2021
Sursa Foto: mysmartprice.com

Samsung ar putea lansa o nouă formă de dispozitive pliabile în 2021. Potrivit ultimelor informații, gigantul tehnologic sud-coreean ar putea dezvălui o tabletă triplă și un telefon cu afișaj transparent. Compania intenționează, de asemenea, să lanseze și dispozitive cu ecran rulabil în 2022.

Potrivit MySmartPrice, leakerul Tron, alias @cozyplanes, nu a dezvăluit niciun detaliu despre dispozitivele menționate.  Potrivit mai multor informații anterioare, Samsung va lansa mai multe dispozitive pliabile anul viitor după ce va prezenta seria Galaxy S21. Să aruncăm o privire la pretinsele smartphone-uri pliabile și alte dispozitive unice care vor fi lansate de Samsung anul viitor.

Este posibil ca o tabletă triplă să fie un dispozitiv care are ecranul împărțit în trei părți, cu două balamale între ele. Companiile Xiaomi, TCL au lansat deja să transpire informații despre un viitor smartphone pliabil, cu un factor de formă similar. Ne putem aștepta la ceva similar de la viitorul Galaxy Fold 2. Aceasta este doar o speculație, așa că vă sugerăm să o luați ca atare.

Un produs la care nu v-ați gândit niciodată că va exista

Tipserul Tron a mai menționat că un telefon Samsung cu afișaj transparent va fi lansat în 2021. Din nou, Tron nu a dezvăluit niciun detaliu despre acest telefon cu afișaj transparent. Pentru 2022, compania va lansa și smartphone-uri rulabile, a adăugat tipsterul. Am văzut deja că Oppo vorbește despre un dispozitiv cu ecran rulabil numit Oppo X 2021.

Conceptul de telefon include cele trei tehnologii brevetate de OPPO. Telefonul va avea inclusiv sistemul de propulsie Roll Motor, o placă 2-în-1 și un strat de ecran Warp Track dezvoltat de Oppo. Acestea conduc la un afișaj OLED variabil continuu, care măsoară până la 6,7 ​​inch (17,02 cm) și până la 7,4 inch (18,80 centimetri). În acest fel utilizatorii vor putea să regleze dimensiunea afișajului în funcție de nevoile reale. Alte date, cum ar fi procesor sau memorie RAM nu se cunosc.

RAM – Random Access Memory sau memorie cu acces aleator. Poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare. Aplicațiile „standard” folosesc între 130MB și 400MB de memoria RAM. Google Photos folosește aproximativ 700MB din RAM.

Posibil un smartphone Samsung rulabil în 2022

Samsung ar putea lansa ceva similar în 2022. Telefonul cu ecran rulabil va ajuta compania să depășească problema cutelor vizibile la mijloc care apar pe telefoanele pliabile actuale. Tron a mai spus că Samsung va lansa un „produs legendar la care nu v-ați gândit niciodată că va exista”.

O recentă postare de la Max Weinbach a enumerat ofertele emblematice premium ale Samsung pentru 2021. Lista, în afară de seria Galaxy S21, include smartphone-uri pliabile precum Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold FE. Nu a fost menționată nicio tabletă triplă sau un telefon cu afișaj transparent pe lista respectivă. De asemenea, Weinbach nu a menționat niciun Galaxy Note în listă, dând naștere la extrem de multe discuții. Cu toate acestea, compania a confirmat recent că va lansa un smartphone Galaxy Note în 2021.