Prima tabletă pliabilă Samsung ar putea fi lansată în acest an

240
Prima tableta pliabila Samsung
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung va lansa în acest an seria Galaxy Tab S9 însoțită probabil de două tablete Galaxy Tab S9 FE, conform ultimelor informații. Dar, conform mai multor informații din ultimul timp, în acest an compania va lansa și prima tabletă pliabilă, probabil într-o nouă serie Galaxy Tab Z.

Colegii noștri de la AndroidHeadline citează pe Revegnu, dar și pe Ice Universe, care au scris pe Twitter despre această tabletă pliabilă Samsung. Din informațiile celor doi, viitoarea tabletă pliabilă Samsung va avea un ecran OLED dublu pliabil Samsung Flex S. În tweetul său, Revegnus spune că dispozitivul se poate lansa alături de seria Galaxy Tab S9 în acest an. El s-a referit la noua tabletă ca „ Z Tab”, așa că numele produsului ar putea fi Galaxy Z Tab.

Seria Samsung Galaxy Tab S8 a fost lansată în februarie anul trecut. Nu același lucru s-a întâmplat cu seria Galaxy Tab S9 anul acesta. Cu toate acestea, Samsung ar putea lansa noua serie alături de Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 în august. Recent am scris că Samsung vrea să lanseze și două tablete Galaxy Tab S9 FE tot în acest an.

Galaxy Z Tab – o tabletă pliabilă Samsung, posibil lansată în acest an

Totuși aici nu este ceva kosher, ceva nu are logică. Sunt prea multe tablete în acest an! Ar fi ceva exagerat. Poate își va lansa Samsung tabletele în timpul unui eveniment separat la un moment dat? Ei bine, este și asta e o posibilitate. Rețineți că Revegnus nu este 100% sigur de această informație. Dar, pe baza comentariilor sale, dar crede că este foarte posibil. A folosit expresia „probabilitate ridicată”, așa că… iată. El a spus că, dacă nu se lansează anul acesta, atunci cu siguranță anul viitor.

Kosher sau cușer sunt alimente care se conformează reglementărilor alimentare evreiești. Se aplică alimentelor derivate din creaturi vii, iar alimentele sunt limitate la anumite tipuri de mamifere, păsări și pești care îndeplinesc criterii specifice.

Cum va arăta acest dispozitiv? Ei bine, Galaxy Z Tab ar putea fi primul dispozitiv triplu al companiei. S-ar plia într-o formă de smartphone, dar va fi mult mai gros decât telefoanele pliabile obișnuite. Astfel această tabletă pliabilă Samsung ar fi un dispozitiv triplu și greu în același timp.

Când este desfășurat, va avea un afișaj mare cu o diagonală de peste 10 inch. Putem doar specula ce specificații va oferi acest dispozitiv deoarece nu sunt momentan informații concrete. Snapdragon 8 Gen 2 ar putea fi inclus, împreună cu un afișaj Super AMOLED de 120Hz. Acest lucru ar avea nevoie și de o baterie destul de mare pentru a dura pe tot parcursul zilei, deoarece afișajul este destul de mare. Dispozitivul va fi, de asemenea, destul de greu, așa că pregătiți-vă și pentru asta.

Prețul este un mister în acest moment, dar probabil va fi mai mare decât a costat Galaxy Z Fold 4 la lansare. Deci, cel mai probabil vom vedea la un preț de peste 1.800€.