Tablete Samsung cu încărcare rapidă de 45W și suport S Pen apar la FCC

273
Tablete Samsung cu incarcare rapida de 45W si suport S Pen apar la FCC
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung lucrează la lansarea noilor sale tablete premium care trebuiau să sosească anul trecut. Sunt informații că Samsung va lansa seria Galaxy Tab S8 în acest an, dar nu există niciun cuvânt oficial despre data lansării în acest moment. În același timp, sunt zvonuri că noua serie emblematică Galaxy Tab S8 poate fi lansată în primăvară, după lansarea seriei Galaxy S22.

În privința aceste serii vom primi trei tablete: Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Este prima data când Samsung va lansa trei tablete emblematice cu o nouă serie. Mai multe detalii despre cele trei tablete s-au scurs în trecut. Dar, conform MySmartPrice, se pare că gigantul tech coreean are în plan să lanseze mai multe tablete, altele decât seria Galaxy Tab S8.

Două noi tablete Samsung au fost listate pe site-ul de certificare american FCC – Federal Communications Commission. Listarea confirmă detaliile de încărcare rapidă a celor două dispozitive Samsung cu ecran mare. FCC nu a dat prea multe detalii despre viitoarele tablete, știm doar despre încărcarea rapidă de 45 wați si suportul S Pen.

Tablete Samsung cu S Pen și încărcare de 45W certificate de FCC

Samsung ar putea introduce două noi tablete în cursul acestui an, cu suport S Pen. Lista FCC dezvăluie schemele de design, care dezvăluie suportul S Pen pentru aceste două tablete. Una dintre tablete are numărul de model SM-X700. Schițele care însoțesc numărul de model SM-X700 arată că tableta are colțuri curbate pe toate cele patru laturi. Panoul din spate are un loc pentru încărcarea magnetică a S Pen-ului, conform desenelor însoțitoare.

FCC – Federal Communications Commission a fost fondată pe 19 iunie 1934. Este o agenție independentă a SUA, aflată sub responsabilitatea directă a Congresului. FCC are un buget pentru anul fiscal 2022 de ~388 milioane USD.

Cealaltă tabletă, care are numărul de model SM-X706B, va suporta și un stiloul S Pen Samsung. Listarea pe site-ul FCC confirmă în continuare detaliile de încărcare rapidă. Conform listării, ambele dispozitive Samsung vor veni cu suport pentru încărcare rapidă de 45W. Una dintre cele două tablete (SM-X706B), va veni cu un adaptor de încărcare de 25W în cutie. Este foarte posibil ca Samsung să ofere un adaptor de încărcare de 25W și pentru tableta SM-X700. Ne așteptăm ca un încărcător de 45W să fie disponibil doar contra cost.

În prezent, nu avem detalii despre numele de scenă al viitoarelor tablete Samsung. Conform unei scurgeri recente, compania intenționează să lanseze Tab S8 Lite mai târziu în acest an. Informații anterioare au dezvăluit că o variantă Galaxy Tab S8 Lite ar putea fi lansată undeva în trimestrele trei și patru din acest an. Dacă una din cele două numere de model apărute pe site-ul FCC este Galaxy Tab S8 Lite, nu știm. Pe de altă parte, seria premium Galaxy Tab S8 este de așteptat să sosească până în Q2 din 2022.

Mai multe detalii despre tabletele Samsung menționate mai sus ar trebui să apară online în zilele următoare.