Seria emblematică Galaxy Tab S8 a fost confirmată de Samsung

312
Seria emblematica Galaxy Tab S8 a fost confirmata de Samsung
Sursa Foto: @OnLeaks

Un document de la Samsung însuși confirmă viitoarea serie de tablete emblematice: seria Galaxy Tab S8. Noile modele de tablete vor fi, cel mai probabil, lansate simultan cu seria Samsung Galaxy S22. Dacă accesați pagina de comandă a seriei Galaxy Tab S7 de pe site-ul în limba engleză al Samsung, puteți verifica condițiile care se aplică dacă doriți să schimbați tableta actuală.

Dacă cercetați acest fișier, mai devreme sau mai târziu veți întâlni un tabel supradimensionat care enumeră diferitele modelele din seria Galaxy Tab S8. Conform Galaxy Club, sunt aici inclusiv modelul Galaxy Tab S8, Tab S8+ și, desigur, ilustrul Tab S8 Ultra. Desigur, nu este chiar atât de surprinzător. La urma urmei, multe detalii despre viitoarele tablete emblematice au fost deja scurse. Dar, ca întotdeauna, zvonurile sunt una, dar confirmarea directă de către producător este cu totul alta.

Samsung a confirmat oficial seria Galaxy Tab S8

Anterior am aflat diverse caracteristici ale modelelor din seria Tab S8. De exemplu, știm că Galaxy Tab S8 este o tabletă cu ecran TFT de 11 inch (27,94 centimetri), în timp ce Tab S8+ are un afișaj OLED de 12,4 inch (31,50 cm). Atâta are diagonala de ecran și Samsung Galaxy Tab S7+. În cele din urmă, există uriașul Tab S8 Ultra de 14,6 inch (37,08 cm), tot un ecran OLED.

Toată seria Galaxy Tab S8 va beneficia de procesorul Snapdragon 8 Gen 1 și va avea 128 sau 256GB de stocare. În noua scurgere de informații apar și opțiunile de culoare pentru viitoarea serie Tab S8. Galaxy Tab S8 și Tab S8+ vor fi disponibile în gri, argintiu și roz auriu, în timp ce Tab S8 Ultra va fi disponibil doar în gri.

Gri este o culoare neutră sau acromatică, adică literalmente este o culoare „fără culoare”, deoarece poate fi compusă din alb-negru. Culoarea gri este asociată cu neutralitatea, conformismul, plictiseala, indiferența și modestia.

Se pare că Samsung va lansa noua serie mai mult sau mai puțin simultan cu seria Galaxy S22. Știm că evenimentul Unpacked este programat pentru începutul lunii februarie, cu vânzări de la jumătatea aceleiași luni. Este posibil ca seria Galaxy Tab S8 să fie dezvăluită în același timp cu viitoarele telefoane emblematice. Dar, noile tablete vor fi scoase la vânzare mai târziu în primăvara anului 2022.

Prețurile modelelor din seria Galaxy Tab S8 nu sunt momentan cunoscute. Presupunem că Tab S8 și Tab S8+ vor avea un preț similar cu Tab S7 și S7+. Primul a început de la 699€, în timp ce al doilea de la 899€. Tab S8 Ultra va avea probabil un preț mult peste 1.000€, deși ne-am dori să greșim această estimare.