Samsung și Airbus au adus Tactilon Agnet MCX pe Galaxy XCover 6 Pro

291
Samsung si Airbus Galaxy XCover 6 Pro
Sursa foto: africanwirelesscomms.com

Samsung a lansat recent un nou smartphone robust, pe XCover 6 Pro. Acesta ajută utilizatorii de comunicații critice cu funcții noi și îmbunătățite și certificări de nivel militar. Noul smartphone, împreună cu soluția Airbus Tactilon Agnet MCX, „permite misiunilor și comunicațiilor critice pentru afaceri să aibă succes chiar și în condiții solicitante”.

Compania Airbus a dezvoltat și testat soluția Tactilon Agnet împreună cu Samsung, iar smartphone-ul recent lansat XCover 6 Pro aduce noi soluții pentru implementarea serviciilor și servicii MCX pentru utilizatorii pretențioși. În iunie 2022 – Tactilon Agnet de la Airbus a câștigat premiul „Cea mai bună soluție MCX a anului” la evenimentul Critical Communications World de la Viena. Airbus U.S. Space & Defense Inc. oferă platforma sa Tactilon Agnet, construită pe standardele 3GPP pentru servicii de misiune critică push-to-talk (MCPTT) și alte servicii critice pentru misiune (MC mission-critical).

Link-ul de pe site vă duce direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Tactilon Agnet MCX pe Galaxy XCover 6 Pro

Produsele Samsung Knox completează implementarea Tactilon Agnet cu ușurință cu gestionarea firmware-ului, serverul de licență pentru activare ofline și multe alte caracteristici care sunt valoroase pentru utilizatorii de comunicații critice. Cu Samsung Knox Security, managementul securității și calitatea pot fi implementate și mai eficient.

„Tactilon Agnet MCX arată că o întreprindere tehnologică globală este pregătită să îndeplinească cerințele utilizatorilor esențiale pentru terminale”. A spus Samuel Gustafsson, șeful de vânzări pentru Europa, Airbus, potrivit Africanwirelesscomms. „Serviciul Tactilon Agnet de pe noul XCover6 Pro va putea oferi utilizatorilor noi funcții fără a compromite eficiența și securitatea. Acestea sunt aspecte din ce în ce mai importante ale comunicațiilor critice”.

Airbus U.S. Space & Defense Inc. este un partener al guvernului SUA pentru sateliți, inteligență geospațială și capabilități cibernetice, comunicații securizate, misiuni spațiale, elicoptere militare, sisteme aeriene fără pilot și avioane cu aripă fixă.

„Securitatea și capacitatea de utilizare sunt priorități de top pentru organizațiile guvernamentale atunci când aleg tehnologia mobilă. Folosind instrumentele Samsung de securitate am colaborat cu Airbus pentru a crea o platformă unică și ușor de implementat. Aceasta gestionează și protejează cele mai sensibile și confidențiale informații pe un dispozitiv PTT (push-to-talk) de cea mai bună calitate”. A spus Neil Barclay, șeful B2G, Samsung Europa.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro are caracteristici care îl fac extrem de funcțional pentru utilizarea în orice fel de condiții. Este vorba despre protecție pentru condiții solicitante, taste hardware programabile, baterie de mare capacitate cu încărcare rapidă și difuzor mono puternic pentru o comunicare vocală clară. De asemenea, XCover6 Pro are un procesor cu suport pentru 4G și 5G, care îmbunătățește calitatea streamingului video și a conferințelor video pentru utilizatorii finali.