Acasă Stiri Tele2 Rusia acceptă plăți cu serviciul mobil de plată Samsung Pay

Tele2 Rusia acceptă plăți cu serviciul mobil de plată Samsung Pay

Furnizorul de servicii de telecomunicații Tele2 Rusia va lăsa în curând clienții săi să plătească serviciile sale, utilizând Samsung Pay. În același timp cu serviciul mobil de plată al companiei sud-coreene va fi acceptat la plată și Google Pay. Tele2 Rusia acceptă deja plăți prin intermediul Apple Pay.

Tele2 AB este un operator european de telecomunicații cu sediul în Suedia. Tele2 Rusia este o filială a grupului suedez. Oferă servicii de telefonie mobilă și alte servicii la peste 40 de milioane de abonați în Rusia.

Acum prin adăugarea celorlalte două servicii de plată, Tele2 a devenit prima companie pe piața telecomunicațiilor din Rusia care va implementa întreaga gamă de servicii populare mobile de plată. Astfel, compania rusă vede în mod clar potențialul pentru un venit și mai mare dacă cele mai importante servicii de plată mobilă sunt puse la dispoziția clienților săi.

Un număr mare de smartphone-uri sunt în rețeaua Tele2

Sistemele mobile de plată plată câștigă popularitate în întreaga lume și vor fi folosite inclusiv de clienții Tele2 Russia. În perioada iulie 2017 – septembrie 2018, abonații operatorului au făcut peste 500.000 de tranzacții prin intermediul Apple Pay. Aceasta a reprezentat aproape 10,5% din cifra de afaceri totală a plăților pe site-ul rețelei. În plus, 65% din totalul dispozitivelor înregistrate în rețea sunt smartphone-uri.

Astăzi, penetrarea de telefoane inteligente în rețeaua Tele2 reprezintă 65% din toate dispozitivele înregistrate. Acest lucru indică marele potențial al serviciilor de plată contactless ca modalitate de a plăti serviciile noastre. În luna septembrie, ponderea achitării serviciilor cu ajutorul sistemelor de plată mobilă a reprezentat 10,5%.” A declarat Igor Maistrenko, director de vânzări și dezvoltare Tele2 Rusia.

Măsurile de securitate ale Samsung Pay se bazează pe tehnologiile Samsung Knox și ARM TrustZone. Plățile trebuie autentificate utilizând identificarea biometrică prin recunoașterea amprentei digitale sau a irisului și tokenizare, un sistem care generează informații virtuale pentru fiecare tranzacție.

Acum lansăm două servicii și mai convenabile, Samsung Pay și Google Pay. Astfel toate instrumentele de plată contactless sunt disponibile clienților noștri. Acest lucru va permite utilizatorilor de smartphone-uri să efectueze plăți securizate pentru dispozitivele mobile fără a introduce informații privind cardurile bancare și parola„, a continuat Igor Maistrenko.

Noile servicii vor fi disponibile tuturor abonaților Tele2 care utilizează smartphone-uri Android în următoarele luni. Opțiunile de plată prin intermediul serviciului Samsung Pay vor fi disponibile atât pe site-ul Tele2, cât și pe aplicația My Tele2.

Samsung Pay este disponibil pe multe piețe și pe multe dispozitive

Serviciul mobil de plată Samsung este disponibil acum pe 24 de piețe de pe șase continente. Serviciul a fost utilizat pentru a procesa până acum peste 1,3 miliarde de tranzacții la nivel global. Samsung Pay are, de asemenea, mai mult de 2.000 de parteneri bancari și financiari pentru acest serviciu. Plățile online sunt suportate pe 15 piețe și cardurile de tranzit pe cinci piețe.

Samsung Pay este disponibil printre altele cu Galaxy S9 / S9+, Galaxy S8 și S8+, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 Edge+. De asemenea pe Galaxy Note 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9 și smartwatch-urile Gear S3, Gear Fit2, Gear Sport și Galaxy Watch.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....