Tele2 Rusia acceptă plăți cu serviciul mobil de plată Samsung Pay

964

Furnizorul de servicii de telecomunicații Tele2 Rusia va lăsa în curând clienții săi să plătească serviciile sale, utilizând Samsung Pay. În același timp cu serviciul mobil de plată al companiei sud-coreene va fi acceptat la plată și Google Pay. Tele2 Rusia acceptă deja plăți prin intermediul Apple Pay.

Tele2 AB este un operator european de telecomunicații cu sediul în Suedia. Tele2 Rusia este o filială a grupului suedez. Oferă servicii de telefonie mobilă și alte servicii la peste 40 de milioane de abonați în Rusia.

Acum prin adăugarea celorlalte două servicii de plată, Tele2 a devenit prima companie pe piața telecomunicațiilor din Rusia care va implementa întreaga gamă de servicii populare mobile de plată. Astfel, compania rusă vede în mod clar potențialul pentru un venit și mai mare dacă cele mai importante servicii de plată mobilă sunt puse la dispoziția clienților săi.

Un număr mare de smartphone-uri sunt în rețeaua Tele2

Sistemele mobile de plată plată câștigă popularitate în întreaga lume și vor fi folosite inclusiv de clienții Tele2 Russia. În perioada iulie 2017 – septembrie 2018, abonații operatorului au făcut peste 500.000 de tranzacții prin intermediul Apple Pay. Aceasta a reprezentat aproape 10,5% din cifra de afaceri totală a plăților pe site-ul rețelei. În plus, 65% din totalul dispozitivelor înregistrate în rețea sunt smartphone-uri.

Astăzi, penetrarea de telefoane inteligente în rețeaua Tele2 reprezintă 65% din toate dispozitivele înregistrate. Acest lucru indică marele potențial al serviciilor de plată contactless ca modalitate de a plăti serviciile noastre. În luna septembrie, ponderea achitării serviciilor cu ajutorul sistemelor de plată mobilă a reprezentat 10,5%.” A declarat Igor Maistrenko, director de vânzări și dezvoltare Tele2 Rusia.

Măsurile de securitate ale Samsung Pay se bazează pe tehnologiile Samsung Knox și ARM TrustZone. Plățile trebuie autentificate utilizând identificarea biometrică prin recunoașterea amprentei digitale sau a irisului și tokenizare, un sistem care generează informații virtuale pentru fiecare tranzacție.

Acum lansăm două servicii și mai convenabile, Samsung Pay și Google Pay. Astfel toate instrumentele de plată contactless sunt disponibile clienților noștri. Acest lucru va permite utilizatorilor de smartphone-uri să efectueze plăți securizate pentru dispozitivele mobile fără a introduce informații privind cardurile bancare și parola„, a continuat Igor Maistrenko.

Noile servicii vor fi disponibile tuturor abonaților Tele2 care utilizează smartphone-uri Android în următoarele luni. Opțiunile de plată prin intermediul serviciului Samsung Pay vor fi disponibile atât pe site-ul Tele2, cât și pe aplicația My Tele2.

Samsung Pay este disponibil pe multe piețe și pe multe dispozitive

Serviciul mobil de plată Samsung este disponibil acum pe 24 de piețe de pe șase continente. Serviciul a fost utilizat pentru a procesa până acum peste 1,3 miliarde de tranzacții la nivel global. Samsung Pay are, de asemenea, mai mult de 2.000 de parteneri bancari și financiari pentru acest serviciu. Plățile online sunt suportate pe 15 piețe și cardurile de tranzit pe cinci piețe.

Samsung Pay este disponibil printre altele cu Galaxy S9 / S9+, Galaxy S8 și S8+, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 Edge+. De asemenea pe Galaxy Note 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9 și smartwatch-urile Gear S3, Gear Fit2, Gear Sport și Galaxy Watch.