Mai multe telefoane Samsung Galaxy primesc acum Adobe Lightroom

196
Mai multe telefoane Samsung Galaxy primesc acum Adobe Lightroom
Sursa foto: sammobile.com

Samsung are mulți colaboratori pentru a îmbunătăți permanent aplicațiile sale, printre aceștia și Adobe Lightroom. Samsung a colaborat cu Adobe pentru a face din aplicația Lightroom aplicația de editare implicită pentru imaginile RAW DNG de pe Galaxy S21 Ultra (și telefoanele mai noi). Deși a fost lansat exclusiv pentru Galaxy S21, ulterior a fost extins la mai multe dispozitive Galaxy, cum ar fi Galaxy S22 Ultra și Galaxy S23 Ultra, prin intermediul Galaxy Store.

Adobe Lightroom este un software de editare nedistructiv care păstrează imaginea originală separată de orice editare în program, salvând imaginea editată ca fișier nou. Lightroom poate stoca și organiza fotografii odată importate în baza de date a platformei. Aplicația este compatibilă cu formatele TIFF, JPEG, PNG și formate de imagini brute, printre altele.

Disponibilitate mai mare a aplicației Adobe Lightroom

După instalarea aplicației Adobe din Galaxy Store, utilizatorii pot folosi aplicația direct din aplicația Expert RAW pentru cameră. Potrivit SamMobile, recent Samsung a confirmat disponibilitatea aplicației Adobe Lightroom în încă două regiuni. Acum, proprietarii de dispozitive Galaxy din Filipine și Malaezia pot vedea aplicația Lightroom pe dispozitivele lor prin Galaxy Store.

Versiunea versiunea aplicației Lightroom 8.3.2, care cântărește 107,42MB, este acum disponibilă în aceste două țări. Aceste informații au fost distribuite pe pagina aplicației Lightroom din Galaxy Store. Pe lângă disponibilitatea în cele două regiuni, jurnalul de modificări menționează și disponibilitatea noilor presetări pentru abonamentele premium pentru a îmbunătăți portretele cu un singur clic, anulare/refacere ușoară din bara de navigare de sus, remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității.

Adobe Lightroom (oficial Adobe Photoshop Lightroom) este un software de editare nedistructiv acceptat pe Windows, macOS, iOS și Android. A fost lansat în 2017. Cei mai mulți clienți Lightroom sunt în SUA (67%), UK și Canada.

Adobe Lightroom este aplicația exclusivă de editare pentru Expert RAW pe dispozitivele Samsung Galaxy acceptate. Aplicația poate fi folosită și pe laptopurile Samsung Galaxy Book pentru a edita imaginile Expert RAW. Aplicația se sincronizează pe dispozitivele conectate, permițând o editare fără probleme.