Iată ce telefoane Samsung Galaxy vor primi Android 13 înainte de 2023!

376
Iata ce telefoane Samsung Galaxy vor primi Android 13
Sursa foto: SamMobile.com

Samsung lucrează din greu pentru a pregăti actualizarea la interfața One UI 5.0 bazată pe Android 13 pentru o mână de dispozitive Galaxy. Mai mulți utilizatorii care și-au asumat un pic de risc au avut acces la firmware-ul beta în ultimele câteva săptămâni. Pe de altă parte, clienții care nu doresc să se alăture programului beta nu au încă acces la Android 13. Aceștia vor trebui să aștepte puțin mai mult înainte de a putea experimenta cele mai recente modificări și completări.

Acum avem, via SamMobile, mai multe vești bune pentru utilizatorii de Samsung Galaxy. Tocmai am aflat ce dispozitive Galaxy vor primi cu siguranță firmware-ul stabil Samsung One UI 5.0 bazat pe Android 13 înainte de sfârșitul anului 2022. Nu vă lăsați luați de val, doar câteva telefoane Samsung vor primi această actualizare înainte de 2023.

Android 13 și One UI 5.0 pe mai multe telefoane în acest an

Samsung va lansa anul acesta actualizarea stabilă One UI 5.0 bazată pe Android 13 pentru seriile Galaxy S21 și Galaxy S22, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Flip 4. Acestea sunt telefoane emblematice și se așteaptă să aibă prioritate pentru actualizarea stabilă a firmware-ului.

Dar veștile bune continuă pentru utilizatorii care nu sunt emblematici. Samsung dorește să aducă interfața One UI 5.0 și posesorilor de Samsung Galaxy A53 în acest an. De mai mulți ani acest model, fie că s-a numit Galaxy A50, Galaxy A51 sau Galaxy A52, a fost favorizat de Samsung. Dar, trebuie să recunoaștem că toate sunt telefoane excelente. Seria Galaxy A5x este una dintre cele mai de succes oferte de gamă medie de la Samsung.

Android este cel mai utilizat sistem de operare mobil din lume. Potrivit mai multor documente secrete scurse în 2013 și 2014, sistemul de operare Android a fost una dintre țintele agențiilor internaționale de informații.

Galaxy A53 a fost lansat în acest an, cu o promisiune de patru upgrade-uri a sistemului de operare Android. Galaxy A53 a fost livrat cu Android 12 și One UI 4.1, ceea ce face din viitorul One UI 5.0 primul său upgrade major de firmware.

În acest moment, se pare că Samsung Galaxy A53 va fi singurul telefon Samsung de gamă medie care va primi Android 13 și One UI 5.0 înainte de 2023. Din nou, este abia septembrie, iar planurile preliminare de firmware sunt întotdeauna supuse modificărilor. Presupunem că mai multe telefoane Galaxy vor primi One UI 5.0, față de cele enumerate mai sus, în 2022. În acest sens ar trebui să primim informații suplimentare în perioada următoare.