Samsung Galaxy Z Fold 4 supus chinurilor iadului. A supraviețuit!

344
Galaxy Z Fold 4 supus chinurilor iadului A supravietuit
Sursa foto: androidheadlines.com

Există de scurt timp un nou telefon emblematic scump pe piață și știți ce înseamnă asta. Este timpul pentru un nou test de durabilitate efectuat de către Zack de la JerryRig Everything. De data aceasta este rândul lui Samsung Galaxy Z Fold 4 să treacă prin caznele infernului, testul de duritate efectuat de Zach Nelson.

Samsung Galaxy Z Fold 3 de anul trecut a trecut și el prin acest test tipic de durabilitate și a reușit să supraviețuiască cu brio. De data aceasta, Galaxy Z Fold 4 nu s-a schimbat prea mult, dar Samsung a făcut ca telefonul să fie mai subțire. Acesta este ceva care ar îngrijora pe oricine în ceea ce privește durabilitatea sa.

Samsung Galaxy Z Fold 4 este o actualizare a generației anterioare care nu revoluționează telefonul, dar îl face mai rezistent. Samsung a făcut pași importanți pentru îmbunătățirea durabilității seriilor sale de pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, făcându-le rezistente la apă, adăugându-le ecrane mai puternice și un cadru mai rigid din aluminiu.

Galaxy Z Fold 4 trece cu bine testele de durabilitate

Așadar, oricine din spațiul tehnologic al smartphone-urilor ar trebui să știe cum decurg aceste teste de durabilitate. Zack testează duritatea display-ului, rezistența la foc a display-ului, materialele din care este fabricat telefonul și, în final, rezistența la îndoire. Recent și tableta Samsung Galaxy Ta S8 Ultra a fost supusă testelor de Zack Nelson.

Acest test a mers puțin diferit, deoarece Zack Nelson trebuia să testeze și modul în care telefonul gestionează praful. A pus o mână de nisip pe telefon și l-a deschis și închis în mod repetat. Aceeia dintre noi care au avut palpitații la inimă, ne-am liniștit în final când am văzut că telefonul a supraviețuit.

Zack Nelson (născut în 29 iunie 1988), mai cunoscut ca JerryRigEverything, este un YouTuber și recenzor de tehnologie american. Este faimos și popular pentru recenziile sale de smartphone-uri, ceasuri, aplicații și multe altele.

La fel ca și anul trecut, afișajul intern este realizat din sticlă ultra-subțire. Fiind din sticlă UTG, este extrem de predispusă la lovituri. Sticla este pliabilă și mai moale decât o sticlă normală, astfel că rămâne cu unele urme ale obiectelor mai dure. Asta era de așteptat, totuși.

Piesa de rezistență a videoclipului, ca întotdeauna, este testul de îndoire. Mai întâi, l-a îndoit în timp ce era pliat, apoi l-a îndoit în timp ce era desfășurat. Dacă ai plătit o grămadă de bani pe acest telefon, atunci ai fi fericit să știi că a supraviețuit testului cu brio. Când a fost deschis, s-a descurcat mai bine decât alte telefoane care nu se pliază.

Aceasta este încă o lovitură majoră data de Samsung altor companii ale căror telefoane au eșuat la testele lui Zack.