Noile telefoane pliabile Samsung se vând foarte bine în Australia

359
Noile telefoane pliabile se vand foarte bine in Australia
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lucrat din greu la aducerea smartphone-urilor pliabile pe piață în ultimii doi ani. Modelele Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip de anul trecut au fost foarte bine primate de public. Răspunsul la Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în anul acesta a fost excepțional. Noile pliabile arată că mai mulți oameni sunt dispuși în cele din urmă cumpere aceste telefoane. Acest lucru este valabil și pentru Australia.

Vânzările de smartphone-uri pliabile Samsung au atins un nivel record în Australia. Tendința de pe mai multe piețe ale lumii este la fel și pe această piață cheie. Samsung Australia a luat deja mai multe precomenzi pentru noile smartphone-uri pliabile decât toate telefoanele pliabile pe care le-a vândut în 2020. Samsung a confirmat anterior că precomenzile pentru noile pliabile au depășit până acum vânzările globale de smartphone-uri pliabile.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vândute foarte bine în Australia

Vicepreședintele Samsung Australia, Garry McGregor, a explicat volumul mare de precomenzi. Aceste numere mari de precomenzi au fost realizate chiar dacă magazinele de vânzare cu amănuntul din New South Wales și Victoria au fost închise din cauza restricțiilor legate de COVID.

Aceste cifre îmi sugerează că există o cerere foarte mare pentru noile telefoanele pliabile. Atunci când oamenii își fac temele, acest lucru rezonează cu ei”. A spus Garry McGregor, conform Universmartphone. Odată ce magazinele cu amănuntul se deschid după ridicarea restricțiilor, McGregor speră că va exista un alt val de interes pentru dispozitive. Este posibil ca mai mulți oameni să se hotărască să cumpere aceste dispositive după ce le pot testa personal în magazin.

Victoria este un stat situat în sud-estul Australiei. După numărul populației este al doilea cel mai mare, după New South Wales. După teritoriu, este al doilea cel mai mic după Tasmania. Capitala statului este Melbourne.

Există destul de multe motive pentru care Samsung vede un interes mai mare pentru noile sale pliabile. În primul rând compania a adus îmbunătățiri cheie ale durabilității ambelor modele. A făcut pe Samsung Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3 mai puternice. De asemenea, a adăugat suport S Pen la Galaxy Z Fold 3 și a redus semnificativ prețurile. Această combinație de factori a făcut ca smartphone-urile pliabile Samsung să fie foarte atrăgătoare pentru mult mai mulți clienți.