Lista telefoanelor Samsung ce au primit Android 9 Pie

1595

Mai mult decât oricând Samsung a fost impresionant de rapid, lansând actualizarea Android 9 Pie pentru mai multe dintre dispozitivele sale. Până anul trecut Samsung lucra, în general, la noua versiune Android pentru smartphone-urile sale mai vechi de doi ani. Acum actualizarea Android Pie este deja pe patru din  telefoane Samsung emblematice din ultimii doi ani. Este deja și pe unele smartphone-uri mid-range, cum ar fi Galaxy A7 (2018) și Galaxy A8 (2018).

Samsung adaugă mereu câte un nou nume pe lista de dispozitive care au început să primească actualizarea Pie. Așa că, prin intermediul colegilor noștri de la SamMobile vă prezentă lista cu telefoanele Samsung Galaxy care au primit Android Pie. În cazul în care gigantul high-tech decide să mai adauge și alt telefon pe listă, vom actualiza această listă.

Tot mai multe dispozitive Galaxy vor gusta din plăcinta Android Pie

Menționăm faptul că, după ce un dispozitiv a fost actualizat de Samsung, s-ar putea să dureze câteva săptămâni înainte de a ajunge la toate telefoanele. Acest lucru va mai depinde și de operatorii de telefonie mobilă.

Aceste actualizări trebuie finalizate pentru fiecare țară după care vor fi lansate gradual pentru a ajunge la utilizatorul final. În general dispozitivele libere de rețea vor fi primele actualizate. Cele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile se vor confrunta cu alte întârzieri, în funcție de cât de mult trebuie să personalizeze noul software înainte de a lansa actualizarea pentru clienții lor.

Samsung Smart Switch este o aplicație ce transferă date între dispozitivele Galaxy. Puteți să trimiteți datele personale salvate de pe vechiul dispozitiv Galaxy către noul dispozitiv Galaxy. Puneți telefoanele la cel mult 20 cm distanță și rulați aplicația pe ambele. Se pot trimite date despre persoanele de contact, mesaje din telefon, date multimedia, alarme, fotografii, videoclipuri.

Puteți verifica întotdeauna dacă actualizarea Android Pie este disponibilă pentru dvs., mergând la Descărcare manuală actualizări în secțiunea Actualizare software din aplicația Setări de pe dispozitiv sau conectând dispozitivul la PC și încărcând software-ul Samsung Smart Switch. Verificați lista de mai jos și vedeți dacă aveți unul dintre aceste telefoane.

Dispozitivele Samsung Galaxy au fost actualizate la Android 9 Pie:

  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+
  • Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+
  • Galaxy Note FE (Ediție Fan)
  • Samsung Galaxy A8 și Galaxy A8+ (ambele 2018)
  • Galaxy A7 (2018)
  • Galaxy A9 (2018)
  • Samsung Galaxy A6+(2018)