Telefoanele accesibile de la Samsung în curând cu încărcare wiereless

1454

Samsung și-a redesenat strategia pentru modelele mid-range și acum le va împacheta cu mai multe tehnologii. Aceasta înseamnă că vom vedea în cele din urmă încărcarea wireless pe dispozitivele mai accesibile. Samsung, de asemenea, lucrează la o nouă încărcare fără fir pentru aceste dispozitive. În ultimii ani toate dispozitivele de vârf ale companiei Samsung au venit cu încărcare wireless fără excepție.

Potrivit unei recente informații din Coreea de Sud de la ETNews, preluată de noi de pe SamMobile, Samsung va lansa un nou încărcător wireless cu costuri reduse în această lună. Ar fi mai ieftin, astfel încât clienții care achiziționează dispozitive la prețuri accesibile să poată cumpăra unul. Dispozitivele Samsung wireless existente costă aproximativ 150 $ și, respectiv, 70 $. Nu este un preț care poate fi plătit de orice client și poate ridica substanțial costul total al unui telefon.

Un încărcător wireless Samsung la un preț de 20 $

Un oficial Samsung a spus că încărcarea wireless este următoarea caracteristică importantă ce ajunge la modele accesibile. Acest lucru sugerează că unele dintre viitoarele modele Galaxy A și Galaxy J ar putea avea această funcție.

Noul încărcător wireless Samsung va costa 20.000 won, echivalentul a aproximativ 20 de dolari. În ciuda prețului său mai mic, încărcătorul va avea, aceeași capacitate ca încărcătoarele existente Samsung și suport pentru încărcarea rapidă fără fir. Posibil chiar să aibă același modul de transmițător cu ieșire de 10 W ca și modelele scumpe. Încărcătorul ar fi astfel compatibil cu telefoanele Samsung emblematice. Astfel, un model mai ieftin va fi cu siguranță bun pentru toți clienții.

Wireless Power Consortium este un consorțiu tehnologic multinațional. Acesta promovează adoptarea pe scară largă a standardului de interfață Qi, utilizat pentru încărcarea fără fir a unui număr de produse, telefoane, comprimate, computere și automobile.

Gigantul high-tech a început să-și implementeze noua strategie pentru dispozitivele din gama mid-range. Noul Galaxy A7 este primul său smartphone cu sistem triplu de cameră. Samsung urmează să lanseze și primul smartphone cu patru camere foto la spate, Galaxy A9, în cursul acestei luni.

Samsung a început această strategie pentru a concura mai bine împotriva rivalilor chinezi în acest segment al telefoanelor accesibile. Un alt dispozitiv nou va ajunge pe piață în cursul acestui an. Acesta ar fi primul dispozitiv Samsung cu un senzor de amprentă digitală în display. Dacă acest dispozitiv va avea sau nu încărcare fără fir, rămâne de văzut.