Un alt telefon Galaxy mid-range ar putea primi o cameră de 108MP

389
Un alt telefon Galaxy mid-range ar putea primi o camera cu 108MP
Sursa Foto: SamMobile.com

Cu seria Galaxy A, Samsung spune că vrea să aducă funcții emblematice unui public mai larg la prețuri mai mici. O astfel de caracteristică a primit și noul model Samsung Galaxy A73 5G. Acesta a fost lansat oficial recent alături de Galaxy A33 și A53. Galaxy A73 are o camera de 108 MP care anterior era rezervată doar pentru modelele Ultra. Acum un alt telefon Galaxy mid-range va primi o cameră de 108MP.

Și conform unui nou zvon, o cameră de 108MP ar putea veni pe un alt telefon de gamă medie. Se pare că Galaxy M53 5G va fi acel telefon, conform SamMobile. Astfel A53 va face un salt masiv în numărul de megapixeli pentru camera principală în comparație cu Galaxy M52 5G de anul trecut. Am mai scris despre această cameră pe Galaxy A53 și atunci am afirmat că nu credem acest lucru. Dar informațiile despre camera de 108MP pe Galaxy M53 5G sunt tot mai multe.

Telefon Galaxy M53 5G posibil cu o cameră de 108MP

De asemenea, se pare că va avea patru camere spate în loc de trei, deși camerele ultra-wide și macro vor avea rezoluție mai mică. Desigur, acesta nu este downgrade-ul de care s-ar putea plânge majoritatea clienților. În schimb, toți ochii se vor concentra asupra modului în care funcționează telefonul Galaxy M53 5G.

Procesorul Snapdragon 778G al lui Samsung Galaxy M52 5G va fi înlocuit cu unul MediaTek Dimensity 900 pe M53. Și în timp ce Dimensity 900 este un cip solid în sine, Snapdragon 778G este mai rapid. Este vorba despre performanța procesorului, dar și a GPU-ului. Par perspective frumoase despre telefonul Galaxy mid-range Samsung.

GPU sau graphics processing unit / unitate de procesare grafică. GPU este un circuit specializat a cărui sarcină principală este să genereze imagini pentru ecran. Principalele mărci de GPU pentru smartphone-uri sunt Adreno și Mali.

În ceea ce privește alte caracteristici despre M53 5G, nu se cunosc prea multe în acest moment. Ne putem aștepta ca unele caracteristici și specificații de la Galaxy M52 5G să fie reportate la M53 5G. Ne gândim la afișajul Super AMOLED de 120Hz; bateria de 5.000 mAh cu încărcare de 25W; și camera frontală de 32MP.

În ceea ce privește software-ul, telefonul Galaxy M53 ar trebui să ruleze cu Android 12 cu One UI 4.1 din cutie. Mai rămâne de văzut dacă se va califica sau nu pentru patru ani de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate precum Samsung Galaxy A53 sau Galaxy A73.