Telefon pliabil Samsung cu un design nou și mult mai compact

1329
Sursa Foto: Letsgodigital.org

De ceva timp există tot felul de zvonuri despre un nou smartphone Samsung pliabil. Acest telefon pliabil trebuie să fie mai ieftin decât Galaxy Fold din prima generație și primește, de asemenea, un design complet nou. La Samsung Developer Conference 2019, producătorul coreean a arătat un scurt videoclip promoțional al noului telefon pliabil. Va fi într-adevăr un nou design de telefon pliabil, un model tip clamshell. Este vorba de ceva în genul modelul de telefon mobil cu clapetă, popular acum un deceniu și jumătate. De data aceasta noul telefon va avea un ecran mai mare fără a avea taste numerice.

Videoclipul de 24 de secunde arată mecanismul de pliere și modul în care se schimbă interfața utilizatorului în momentul plierii. De asemenea, ceea ce este izbitor este ecranul cu gaură pentru camera foto, care este plasată în partea de mijloc sus – la fel ca în cazul Galaxy Note 10. Prin urmare, este anulată crestătura relativ mare de la originalul Samsung Galaxy Fold.

Un telefon pliabil cu ecran mai mic, mult mai compact

Designul și automat ecranul sunt mai mici. Este un smartphone mult mai compact. Anterior se vorbea despre un ecran de 6,7 inch, în loc de un format de 7,3 inch. Aceasta oferă o experiență total diferită. Cu Galaxy Fold aveți un telefon pe care îl puteți extinde într-un format de tabletă mare. Cu noul telefon pliabil, Samsung optează pentru un design mai compact. În acest fel aveți la dispoziție un ecran de dimensiuni standard, pe care îl puteți plia într-un dispozitiv foarte compact.

În afară de acest scurt videoclip, nu există niciun material de imagine al acestui telefon în curs de dezvoltare. În august 2019, am scris despre un telefon pliabil similar de la Samsung. Cu doi ani mai devreme, Samsung a depus o cerere pentru un brevet de design de telefon flip. Acum se pare că Samsung aplică o tehnologie similară pentru dezvoltarea noului telefon pliabil.

Mobile World Congress (MWC) este cea mai mare expoziție din industria de telefonie mobilă. Acesta are loc în Barcelona, Spania începând cu anul 2006 și va continua să fie ținut acolo până în 2023. MWC are loc la Fira Barcelona Gran Via, în Barcelona, Spania.

Noul telefon compact pliabil Samsung probabil va fi prezentat în jurul MWC 2020 Barcelona. Diferite zvonuri indică o lansare la vânzare la sfârșitul lunii aprilie / începutul lunii mai. Aceasta a fost inițial și data lansării pentru Galaxy Fold. Datorită faptului că mai multe exemplare au prezentat defecte de ecran, lansarea a fost amânată. Totuși, șansele sunt ca Samsung să își păstreze programul inițial de lansare și să lanseze un nou telefon pliabil după un an.

Samsung Galaxy Fold 2 mai ieftin și disponibil la nivel global

Dacă acest dispozitiv va fi numit Samsung Galaxy Fold 2 nu este încă cunoscut. Cu toate acestea știm că noul telefon pliabil are numele de cod intern Bloom și va fi comercializat sub codul de produs SM-F700.

Prețul lui Samsung Galaxy Fold este de aproximativ 2.000 de euro. Noul telefon pliabil Samsung trebuie să fie considerabil mai ieftin. Care este prețul exact? Nu aven nicio idee.

Singurul concurent real pentru Galaxy Fold 2 va fi probabil smartphone-ul pliabil Motorola Razr, care va fi lansat la sfârșitul anului 2019 / începutul anului 2020. Conform unor informații acest telefon pliabil va fi vândut în Europa pentru 1.500 EUR. De asemenea, sunt mai multe informații conform cărora Samsung va vinde Galaxy Fold 2 la nivel global.

SURSĂLetsgoDigital