Telefon Samsung inovator și multifuncțional, poate fi cuplat magnetic

822

Samsung va prezenta în perioada următoare primul smartphone pliabil, Galaxy Fold. Au existat și zvonuri că gigantul tech ar lucra la un Galaxy Note pliabil. Este posibil ca un brevet publicat recent să ofere o mai bună înțelegere a designului și funcționalității acestui dispozitiv revoluționar.

Samsung Electronics a depus un brevet la WIPO pentru un „dispozitiv electronic cu două dispozitive de afișare și o metodă de funcționare”. Brevetul a fost publicat pe 3 ianuarie 2019 și descrie un smartphone foarte inovativ și multifuncțional care poate fi cuplat magnetic.

De fapt, sunt două smartphone-uri, care au carcase și procesoare proprii, potrivit prietenilor noștri de la LetsGoDigital. Dispozitivele pot funcționa independent unul de celălalt. Lucrul unic în legătură cu acest design este acela că pot fi legate magnetic. Astfel telefoanele mobile formează un singur ecran mare și pot fi utilizate ca un smartphone pliabil, dar și separat, ca două telefoane. Ambele dispozitive au trei magneți, ceea ce creează multe posibilități în utilizarea acestui smartphone Samsung.

Telefoane inteligente Samsung multifuncționale, pot fi cuplate magnetic

Folosind un magnet cilindric care este amplasat pe întreaga axă longitudinală a telefonului, puteți utiliza cele două smartphone-uri unul lângă celălalt. Astfel puteți avea un afișaj de dimensiuni duble la dispoziție. De fapt, este un pic similar cu un smartphone pliabil, deși există, desigur, un minim cadru între cele două afișaje. Cu toate acestea, conținutul poate să se suprapună pe ambele ecrane.

WIPO – Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale este una din cele 17 agenții specializate ale Națiunilor Unite (ONU). A fost creată în 1967 și are are în prezent 191 de state membre. Are sediul la Geneva, Elveția. România este membră a WIPO.

Există mai multe posibilități de a utiliza acest smartphone Samsung unic. Imaginile brevetului oferă, de asemenea, o bună reprezentare a versatilității acestui dispozitiv. De exemplu, dispozitivele de afișare pot fi detașate unele de altele. De asemenea, puteți conecta părțile din spate, pentru a obține un ecran pe ambele părți ale telefonului smartphone. De asemenea, este posibil să atașați partea din spate a unui dispozitiv pe partea din față a celuilalt. În acest fel, puteți utiliza camera principală ca aparat foto auto, în timp ce al doilea smartphone oferă un ecran.

În funcție de modul în care sunt conectate telefoanele Samsung, are loc o anumită ieșire pe unul sau pe ambele ecrane. Pe fiecare ecran se poate afișa un conținut diferit, astfel încât să puteți utiliza internetul pe un ecran în timp ce trimiteți un mesaj de pe celălalt ecran. Și dacă aveți nevoie de un afișaj mai mare, de exemplu, pentru a viziona un videoclip, conținutul poate fi văzut pe ambele afișaje. Dacă aveți nevoie de o tastatură, puteți utiliza un ecran parțial sub celălalt.

Smartphone-ul patentat Samsung are un design inovator și multifuncțional. Suntem siguri că acesta va ajunge foarte curând în producție.

SURSĂLetsgoDigital