Telefonul pliabil posibil cu denumirea de Samsung Galaxy Winner

830

Galaxy X/F/Fold, primul smartphone cu ecran pliabil al companiei Samsung, ar putea fi în cele din urmă numit „Galaxy Winner”. Cel puțin așa susține o ultimă apariție pe Twitter. Producătorul sud-coreean aparent a ales să renunțe la Galaxy X sau Galaxy Fold pentru un nume puțin ciudat.

Se pare că Samsung se va lipi de numele „Galaxy Winner” pentru smartphone-ul pliabil„. „Din câte știu, pagina de produs a smartphone-ului va fi pusă online imediat după eveniment!„. Spune Ishan Agarwal, un mai tânăr leaker indian care a furnizat mai multe informații exacte în ultimele luni. Totuși, această sursă nu confirmă faptul că telefonul va fi anunțat la eveniment, potrivit site-ului PhonAndroid.

Winner a fost numele intern de cod din timpul dezvoltării telefonului pliabil

Acest titlu ar putea permite gigantului tech să diferențieze smartphone-ul pliabil de restul telefoanelor sale, inclusiv de Galaxy S10 sau Galaxy A8. Numele Winner – Câștigător, evocă un dispozitiv care nu este unul obișnuit. „Se pare că Samsung va folosi numele „Galaxy Winner” cel puțin pe unele piețe„, spune Ishan Agarwal într-o altă postare pe Twitter.

Acum să fim sinceri, chiar nu mai știm ce să credem! Nu am fost edificați pe deplin nici până acum referitor la numele viitorului smartphone pliabil Samsung. A fost numit cel mai mult timp Galaxy X, apoi Galaxy F, apoi Galaxy Fold. Din noiembrie 2018, numele de „Galaxy Fold” a apărut în cele mai multe informații și a fost menționat cele mai multe ori. Samsung nu a confirmat absolut nici una dintre aceste denumiri. A confirmat doar că va lansa un telefon pliabil. Nici o informație oficială nu a evocat încă acest nume – Galaxy Winner! La Samsung Developer Conference din noiembrie, Samsung a dezvăluit doar numele ecranului: Infinity Flex. Nu a lăsat să se vadă nimic din smartphone.

Samsung Developer Conference a avut loc centrul de conferințe Moscone West, în San Francisco, între 7 – 8 noiembrie 2018. La SDC 2018 au participat peste 5.000 de dezvoltatori, parteneri, lideri de afaceri și creatori de conținut. Samsung Developer Conference este un eveniment anual organizat de Samsung și în 2018 a fost la ediția cu numărul cinci.

Foarte multă lume este interesată de smartphone-ul pliabil Samsung

Sunt reclame publicitare, publicate și de noi, care au sugerat că Samsung va lansa pliabilul pe 20 februarie. Este, în același timp posibil ca acesta să fie prezentat la MWC 2019 Barcelona pentru a evita abaterea atenției de la Seria Galaxy S10. Dar aceasta este doar o bănuială a noastră.

Un lucru este însă sigur, Samsung va menționa acest dispozitiv lansat sau nu, la 20 februarie. Este un lucru foarte important pentru Samsung și foarte multă lume este interesată de acest telefon pliabil.

Ar putea oare pliantul Samsung să aibă un nume diferit, în funcție de țările în care este propus la vânzare? Cu câteva zile înainte de lansarea acestuia pe piață, misterul este încă total. Credem că Samsung va prezenta telefonul Galaxy pliabil în 20 februarie 2019, în același timp cu seria Galaxy S10.