Acasă Stiri Noua gamă de televizoare 4K QLED de la Samsung la CES din...

Noua gamă de televizoare 4K QLED de la Samsung la CES din Las Vegas

Samsung Electronics tocmai a ridicat vălul de pe următoarea generație de televizoare 4K, iar acestea reprezintă un uriaș salt înainte, cel mai înalt nivel pentru divertismentul de acasă.

Noile televizoare din seria Q9, Q8 și Q7 includ tehnologia QLED, noua gamă de la firma tech coreeană oferind o performanță de culoare nemaiîntâlnită.

Samsung a declarat că noile sale televizoare QLED sunt capabile să reproducă 100% culorile.

Cu tehnologia Quantum Dot, luminozitatea nu mai este compromisă pentru a stimula performanța de culoare, care este menținută, indiferent de unghiul de vizualizare.

Quantum Dot Light Emitting Diode” QDLED nu sună atât de bine, așa că sa renunțat la „D”. Prin urmare, QLED. Puncte cuantice emițătoare de lumină, folosite datorită capacității lor- în combinație cu alte materiale- pentru a da diferite culori, sunt capabile să emită culori mai luminoase, mai vibrante și mai diverse – genul de culori care dau cu adevărat strălucire unui conținut HDR, datorită luminozității ridicate.

Acest lucru înseamnă că pot exprima toate culorile la orice nivel de luminozitate.

De exemplu, o frunză poate fi percepută în diferite culori de la verde gălbui la turcoaz, în funcție de luminozitatea televizorului.

Samsung QLED TV poate capta chiar si diferențe subtile de culoare ce țin de luminozitate. Acest tip de detaliu de culoare nu poate fi ușor de reprodus în modelele tradiționale de televizoare.

Noile puncte cuantice permit lui Samsung QLED TV să exprime un negru profund și detalii bogate, indiferent de modul în care lumina sau întunericul compun scena, sau dacă conținutul este jucat într-o încăpere luminată sau întunecată.

Cu QLED TV, am rezolvat problemele pe care toată lumea – în fiecare acasă – le-au avut, cabluri încurcate, suporturi de perete groase și o mulțime de dispozitive în stânga sau dreapta ori sub televizor „, a declarat Dave Das, Senior Vice President, Consumer Electronics Marketing pentru Samsung Electronics America.

Îmbunătățirile aduse în proiectare, pentru utilizarea QLED TV includ un singur cablu, transparent (Invisible Connection Cable) „Conexiune invizibilă”, prin care toate dispozitivele periferice pot fi colectate și conectate la televizor.

Televizoare Samsung QLED sunt considerate mai rentabile pentru fabricare decât cele OLED, ceea ce înseamna că utilizatorii se pot bucura de imagini încomparabile și de cea mai bună calitate a imaginii la un preț mai mic.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...