Samsung lansează noua gamă de televizoare Neo QLED 2022 în Europa

300
Samsung lanseaza noua gama de televizoare Neo QLED 2022 in Europa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat că noua sa gamă de televizoare Neo QLED 8K și 4K, va fi disponibilă la precomandă începând cu 21 martie 2022. Gama se bazează pe colecția foarte premiată de produse de anul trecut. Noua serie Neo QLED 2022 se mândrește cu îmbunătățiri semnificative și caracteristici de ultimă generație, reprezentând progrese majore la nivel de calitate și performanță.

Noua gamă, de ultimă generație, în frunte cu modelul premium QN900B, va cuprinde șase serii. Aceste televizoare, dar și altele au fost anunțate în ianuarie la CES 2022. Aceste serii au dimensiuni cuprinse între 43 inch (109,22 centimetri) și 85 inch (215,9 centimetri), oferind ecrane potrivite oricărui tip de utilizator.

Imagini incredibile și sunet surround cu Neo QLED 2022

Gama Samsung Neo QLED include o serie întreagă de progrese importante atunci când vine vorba de funcții. Sursa de lumină Quantum Mini LED este îmbunătățită și mai mult prin adăugarea de mapare HDR pe 14biți. Aceasta oferă și mai multe detalii scenelor întunecate sau luminoase. De asemenea, tehnologia Quantum Matrix este gândită pentru a fi și mai exactă alături de funcția Shape Adaptive Light. Toate acestea permit spectatorilor să experimenteze fiecare moment epic cu detalii uluitoare.

Oferind un sunet surround fără compromisuri, televizoarele din seria Samsung Neo QLED 2022 sunt echipate cu difuzoare multidirecționale și, pentru prima dată, ele permit tehnologia Dolby Atmos, pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și cinematografică. În plus față de acest salt uriaș în ceea ce privește calitatea sunetului, regăsim și alte caracteristici remarcabile. Televizoarele au Object Tracking Sound, care ghidează sunetul să se miște prin cameră la fel ca obiectul de pe ecran.

Mai mult decât un televizor cu noua serie Samsung

Pe lângă experiența audio-vizuală îmbunătățită, funcțiile inteligente Samsung ating noi culmi la nivel de inovație. În acest fel oferă utilizatorilor o funcționalitate și o capacitate de personalizare cum nu au mai fost până acum. Cele mai recente progrese includ o interfață îmbunătățită care facilitează accesul pentru descoperirea de conținut– și un nivel, cu totul nou, de personalizare și recomandări. Acum proprietarii de televizoare inteligente Samsung se vor putea conecta la o serie de dispozitive inteligente, datorită Smart Hub-ului încorporat.

Pentru a-i cuceri definitiv și pe gameri, Samsung Gaming Hub  va include o interfață dedicată de gaming. În acest fel jucătorii vor avea acces și control mai ușor și intuitiv, cu o integrare a jocurilor în cloud. Astfel, alături de integrarea jocurilor în cloud, răspuns super-rapid, 4K@144Hz și HDMI 2.1 (pentru toate porturile), utilizatorii vor fi pregătiți pentru o experiență de joc de generație următoare. Împreună, aceste inovații interesante oferă cea mai bună experiență de divertisment la domiciliu, fiind potrivite pentru fiecare categorie de utilizator.

Televizoarele din noua gamă Samsung Neo QLED 2022 vor putea fi pre-comandate din 21 martie. Disponibilitatea pentru achiziție în Europa va începe din 4 aprilie 2022 pe Samsung.com.