Televizoarele inteligente Samsung 2019 pot veni cu asistentul Google

1072

În mod normal, Samsung face anunțuri majore legate de televizoare la ediția anuală Consumer Electronics Show. Cu CES 2019 Las Vegas la câțiva pași, ultimele informații sugerează că televizoarele inteligente Samsung 2019 vor primi susținere pentru Google Assistant. Ar fi prima dată când gigantul tech își deschide platforma inteligentă TV către asistenții vocali terță parte.

În urmă cu doar câteva luni Samsung a adus asistentul vocal Bixby la platforma sa de televizoare. Bixby permite o varietate de experiențe noi de utilizare între dispozitive compatibile. Adăugarea Google Assistant va îmbunătăți cu siguranță capabilitățile inteligente de acasă ale televizoarelor smart Samsung.

Din 2019 televizoarele Samsung pot include atât Google Assistant, cât și Bixby

Site-ul SamMobile de unde provine informația, citează o sursă familiară cu planurile companiei Samsung privind televizoarele din 2019. Samsung va face un anunț privind integrarea lui Bixby și Google Assistant în viitoarele televizoare inteligente la CES 2019. Tot aici gigantul tech va anunța un parteneriat cu Google pentru integrarea asistentului său inteligent. Informația menționează, de asemenea, că Samsung va pune un accent mai mare pe calitatea audio cu noua linie TV.

SamMobile este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Este un site olandez dedicat furnizării de știri despre telefoanele mobile produse de Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și alte dispozitive portabile Samsung.

În ultimul timp Samsung a înregistrat mai multe mărci audio. Compania sud-coreeană a înregistrat termeni precum inteligență scenică audio – “audio scenic intelligence” și „inteligență spațială audio„. “Volume intelligence” – inteligența volumului, a fost de asemenea protejată ca marcă Samsung.

Documentele care însoțesc cererile de brevet descriu inteligența spațială audio ca tehnologie utilizată pentru „optimizarea calității sunetului în funcție de mediul înconjurător, cum ar fi dimensiunea spațiului și zgomotul ambiental„. Adică personalizează sunetul în funcție de împrejurimi.

Samsung nu și-a stabilit complet planurile privind lansările de televizoare pentru anul 2019. A anunțat doar modele noi pentru seria The Frame și Serif TV pentru anul viitor. Noile game de televizoare Samsung vor fi, evident, unul dintre lucrurile de pe agenda sa la CES 2019 Las Vegas.