Samsung prezintă televizoarele „The Frame” și „Serif TV” la CES 2019

1498

Televizoarele Frame și Serif 2019 combină designul inegalabil Samsung cu o calitate de necontestat a ecranele QLED și noi funcții inteligente. Samsung Electronics a anunțat că noile sale televizoare, The Frame și The Serif TV, vor fi prezentate la CES 2019. Consumer Electronics Show 2019 de la Las Vegas este o expoziție anuală care găzduiește prezentări de noi produse și tehnologii în industria electronică de consum.

Televizoarele Samsung Frame și Serif 2019 au un design premiat și inovator și se potrivesc în orice casă. Acestea vin cu o calitate superbă a imaginii și funcții Smart pentru a oferi consumatorilor cea mai bună funcționalitate posibilă. The Frame și Serif TV, linii TV emblematice ale Samsung, depășesc concepția tradițională a unui televizor ca o cutie, într-un colț al casei. Ambele se potrivesc în orice decor de cameră și ridică designul oricărui spațiu de locuit.

Televizorul tradițional s-a concentrat doar pe caracteristici tehnice, cum ar fi calitatea imaginii și performanța. Acum televizoarele sunt și o platformă de stil de viață care se amestecă în viața cotidiană a consumatorilor„. A declarat Jongsuk Choo, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics.

The Frame 2019 de la Samsung, atunci când nu este utilizat, prin Art Frame afișează opere de artă, inclusiv picturi și imagini, pentru a transforma un spațiu de viață zilnic într-o galerie de artă. În plus, senzorul de luminozitate al Frame TV reglează culorile pe ecran. Astfel culorile se pot potrivi cu luminozitatea ambientală a încăperii, oferind setările optime pentru a afișa ilustrațiile pe ecran.

The Frame și Serif TV sunt din gama de elită a televizoarelor Samsung

Modelul din acest an al modelului The Frame oferă calitate superioară a imaginii, contraste mai profunde, negru mai adânc și mai întunecat și volum de culoare de 100%. Cu aceste îmbunătățiri, utilizatorii se pot bucura de cea mai înaltă calitate, vor aprecia operele de artă când televizorul este oprit. În plus, Samsung prin Art Store, are parteneriate cu cele mai prestigioase galerii și muzee din lume, oferind acces la peste 1.000 de opere de artă.

Premiul iF Product Design a fost lansat în 1954 și este acordat anual de iF International Forum Design. Premiul se acordă la mai multe categorii de design împărțite pe 6 discipline și 70 de categorii. Sunt evaluate aproximativ 5.500 produse din 60 de țări în fiecare an.

The Frame are asistentul Bixby, transformând televizorul într-un aparat cu adevarat inteligent. Utilizatorii pot controla televizorul și pot accesa platformele de streaming prin comenzi vocale simple, pentru o experiență de conținut îmbunătățită.

Serif TV a fost dezvoltat în colaborare cu firma de design Ronan & Erwan Bouroullec din Paris. Compania celor doi frați este una dintre cele mai cunoscute din lume în designul industrial, este specializată în mobilier. Televizorul Serif a primit prestigiosul premiu iF Product Design 2016. A mai primit și premiul Wallpaper Design 2016 în Marea Britanie și Good Design Award 2016 din Japonia. Este primul televizor Samsung care a câștigat aceste premii prestigioase.

Televizorul Serif va fi vândut din 2019 și la magazinele de electronice

Televizorul Serif 2019 este dotat cu ultima tehnologie de ecran QLED pentru a oferi o calitate îmbunătățită a imaginii. Modul Ambient, o funcție premiată în linia QLED Samsung, oferă informații, cum ar fi titluri de știri și actualizări meteorologice. Ambient Mode are capacitatea de a afișa imagini copiate din fundalul unde este amplasat. Se contopește practic în decorul casei atunci când televizorul este oprit.

În trecut, Serif TV a fost vândut aproape exclusiv în magazinele de mobilă și decorațiuni interioare, dat fiind că se adaptează decorului. Acum va fi disponibil pentru cumpărare și la comercianții de produse electronice de consum, pentru a ajunge la mai mulți consumatori.