Acasă Stiri TELUS Canada implementează infrastructura de rețea Samsung 5G

TELUS Canada implementează infrastructura de rețea Samsung 5G

TELUS Canada s-a angajat în implementarea rețelei 5G de generație următoare. TELUS a ales Samsung pentru a sprijini dezvoltarea rețelei sale 5G. Acest lucru îi va permite să ofere clienților săi cele mai rapide viteze medii de descărcare din lume. TELUS și Samsung se așteaptă ca noua rețea 5G să fie fundația care susține și alimentează soluțiile de nouă generație.

TELUS construiește noi infrastructuri și furnizează servicii inovatoare care, printre alte beneficii, pot spori accesul la asistență medicală pentru canadieni și pot îmbunătăți eficiența furnizorilor de servicii medicale. În același timp, compania își extinde serviciile de tehnologie agricolă pentru a ajuta la rezolvarea dietelor populației lumii.

TELUS Canada este un lider dinamic, global, în comunicații și tehnologia informației. Creează permanent noi servicii care ajută la îmbunătățirea afacerilor, de la orașe inteligente până la furnizori. Compania își construiește rețeaua 5G folosind soluții inovatoare care vor conecta oamenii și companiile la pasiunile lor.

TELUS Canada va îmbunătăți accesul la asistență medicală prin 5G

Anul 2020 a evidențiat importanța conectivității de bandă largă, cu accent pe sănătatea și bunăstarea oamenilor. TELUS Canada este deja un jucător cheie în multe aspecte ale sănătății digitale, așa că este bine poziționat pentru a profita de lățimea de bandă și viteza sporită oferite de rețeaua sa 5G în beneficiul utilizatorilor.

TELUS Corporation este o companie canadiană de telecomunicații care oferă o gamă largă de produse și servicii. A fost fondată în 1990 la Edmonton și are sediul în Vancouver. Este al doilea cel mai mare operator de telecomunicații din Canada după Bell Canada.

Conectivitatea fiabilă, cu latență redusă, a 5G ajută la asigurarea faptului că aplicații precum dosarele medicale electronice și soluțiile digitale de asistență medicală cresc productivitatea medicilor, spitalelor, farmaciștilor și a altor profesioniști din domeniul sănătății în serviciul pacienților. Rețeaua 5G permite consultații la distanță și comunicații de voce și video de înaltă calitate între pacienți și furnizorii medicali. Echipamentele Samsung 5G va ajuta TELUS Canada să conecteze servicii medicale de înaltă calitate în toată Canada.

Implementarea 5G va ajuta agricultura

Pe lângă îmbunătățirea serviciilor de sănătate, hrănirea lumii este una dintre cele mai mari provocări ale generației noastre. Acesta este una din misiunile speciale ale companiei TELUS Canada. Compania are obiectivul de a crește volumul recoltelor și de a îmbunătăți întregul lanț de aprovizionare agricolă. Cu conectivitatea 5G, senzorii IoT acoperă întregul ecosistem agricol, de la cultivatori până la magazinele care livrează produse populației. Datele IoT permit sistemelor avansate să examineze aceste informații pentru a identifica tendințele și pentru a obține rezultate mai bune.

Este important să permitem fermierilor să își îmbunătățească operațiunile comerciale pentru a identifica tendințele astfel încât să-și optimizeze producția. În acest fel lanțul de aprovizionare poate să evite risipa de alimente care nu se cer pe piață. Intrăm într-o „economie a cunoașterii”, iar 5G și AI fac acest lucru posibil”. A spus Eros Spadotto vicepreședinte executiv pentru strategie tehnologică la TELUS Canada, conform Samsung Newsroom.

Samsung este alegerea TELUS pentru crearea de orașe inteligente cu 5G

IoT (Internet of Things) cu 5G poate suporta până la 1 milion de dispozitive pe kilometru pătrat. De asemenea, deschide noi posibilități pentru extinderea eficientă a soluțiilor IoT, cum ar fi cele utilizate în orașele inteligente. Combinând numărul mare de dispozitive conectate cu aplicațiile de ultimă oră permise de 5G, TELUS poate crește eficiența soluțiilor de oraș inteligent. În plus, integrarea capabilităților 5G, cum ar fi tranșarea rețelei și calculul multi-acces avansat, permite stabilirea rețelelor fără fir private pentru a sprijini conectivitatea cu latență scăzută necesară pentru servicii în timp real, cum ar fi securitatea și supravegherea video.

Pentru a se asigura că are rețeaua care va îndeplini așteptările, TELUS a efectuat o evaluare a opțiunilor sale 5G. Pentru fi cel mai bun furnizor, TELUS știe că rețeaua trebuie să fie fiabilă și să ofere performanțe de vârf. Procesul de evaluare al companiei a arătat că Samsung îndeplinește cerințele pentru a fi furnizorul ales.

Linia completă de produse 5G de la Samsung joacă un rol important în serviciile 5G ale TELUS. Aceste produse includ o gamă largă de dispozitive pentru utilizatori; Echipamente de rețea 5G și platformă de inteligență artificială pentru analiza datelor de operare. AI este o parte esențială a 5G pentru TELUS, iar Zhilabs, o companie Samsung, oferă TELUS o platformă convingătoare AI. Datorită cunoștințelor operaționale derivate din AI, TELUS are puterea și flexibilitatea de a-și optimiza rețeaua în timp ce inovează în soluții noi.

Stiri

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...

Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip 3 va fi disponibil în 8 culori

Fanii smartphone-urilor au aflat că Samsung va prezenta două noi telefoane pliabile în vara anului 2021; Galaxy Z Fold 3 un smartphone-tableta...

Samsung Galaxy A82 5G confirmat pe site-ul oficial al companiei

Samsung lucrează pe mai multe fronturi la diferite noi smartphone-uri, inclusiv la un Samsung Galaxy A82 5G. Acesta este în stadiu foarte...

Samsung Galaxy S8 nu mai primește actualizări la patru ani de la lansare

Pe pagina de actualizare Samsung, care detaliază ce modele sunt eligibile pentru frecvența actualizărilor, seria Galaxy S8 a fost abandonată. Una dintre...

Bixby Routine+, un nou mod avansat pe Samsung Good Lock

Samsung a lansat un nou modul Good Lock pentru a adăuga rutine mai avansate la asistentul său inteligent. Bixby Routine+ permite utilizatorilor...

Viitoarele telefoane Galaxy cu o nouă tehnologie pentru baterii

Toată lumea care utilizează un smartphone observă cum durata de viați a bateriei se degradează pe an ce trece. Este vorba în...