În testul de cădere Galaxy S23+ obține rezultate neașteptate

254
In testul de cadere Galaxy S23 Plus obtine rezultate neasteptate
Sursa foto: via newsbytesapp.com

Seria Galaxy S23 este deja disponibilă la vânzare la nivel global și toată lume știe deja specificații și caracteristicile acestor telefoane. Dar, sunt și potențiali cumpărători care vor să știe și cât sunt de rezistente la cădere Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Un testul de cădere și durabilitate pentru Samsung Galaxy S23+ a dezvăluit rezultate neașteptate.

Samsung a lansat luna aceasta o nouă serie emblematică de excepție. Seria Galaxy S23 beneficiază de noul procesor Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, extrem de puternic și eficient energetic. Dar cât de puternice și durabile sunt cele trei modele. Din gama de trei smartphone-uri, durabilitatea modelului Galaxy S23+ a fost testată recent de PBK Reviews prin scăparea dispozitivului de la înălțimea taliei.

Spre surprinderea unora, telefonul a picat testul. În ciuda faptului că a avut cea mai recentă protecție Corning Gorilla Glass Victus 2, atât pe spate, cât și pe față, lucrurile nu au mers deloc bine. Dar, de ce contează această poveste? PBK Reviews este cunoscut pentru că efectuează diverse operațiuni pe smartphone-uri, pentru a oferi clienților o impresie reală despre dispozitive. Potrivit Newsbytesapp, evaluările PBK Reviews includ demontare, reparabilitate, verificări de cădere și multe altele.

Ecranele la Galaxy S23+ și S23 Ultra s-au spart la căderea pe beton

Cu doar câteva zile în urmă, Galaxy S23 Ultra a clacat și el în testul de cădere al PBK Reviews, spărgându-se în urma testelor. Samsung Galaxy S23+, doilea model din gamă, a avut acum aceiași soarta. Vedeți pe I❤️Samsung dacă seria Galaxy S23 nevoie de un protector de ecran!

PBK Review este un canal educațional care oferă informații, recenzii și videoclipuri despre reparații, demontări, dezasamblare pentru cele mai recente gadget-uri. Aici puteți vedea și învăța cum să demontați telefoanele pentru a repara sau înlocui piese.

Să detaliem puțin cele întâmplate. Mai întâi, testele de cădere efectuate de PBK Reviews pe Galaxy S23 Ultra, au demonstrat capacitatea telefonului emblematic de a rezista la șocuri. Dar, în ciuda protecției Gorilla Glass Victus 2, afișajul său s-a crăpat după ce a căzut pe beton de la înălțimea taliei. Se părea că ecranul curbat al telefonului este cauza.

Cu toate acestea, într-un test separat de cădere, pe spatele lui S23 Ultra au fost și mai multe daune. După S23 Ultra, au fost efectuate teste de cădere, tot de la înălțimea taliei și pe Galaxy S23+. Se credea că S23+ se descurcă mai bine, având în vedere că are un ecran plat și este mai ușor decât Ultra.

Existau speranțe că lucrurile vor ieși mai bine pentru S23+. Dar a avut și el aceeași soartă ca modelul Ultra, picând testul de cădere. Cu toate acestea, ecranul plat de pe S23+ a avut comparativ mai puține fisuri decât afișajul curbat al lui S23 Ultra.

Totuși, în urma acestor teste, atât S23 Ultra, cât și S23+, au rămas operaționale în ciuda ecranelor crăpate. Panoul tactil de pe S23 Ultra și S23+ a rămas funcțional. Ambele telefoane au acceptat intrări tactile și au afișat conținut fără probleme.