Puteți testa mai multe funcții Android în aplicația Samsung SmartThings

417
Puteti testa mai multe functii in aplicatia Samsung SmartThings
Sursa Foto: engadget.com

Samsung permite utilizatorilor de Samsung SmartThings acces de la început la câteva funcții pe care le testează. Prin SmartThings Labs, puteți încerca funcții experimentale în aplicația SmartThings și puteți oferi inginerilor Samsung feedback în timp real.

Există opt funcții de verificat în Samsung SmartThings. Puteți testa o telecomandă universală și gestiona o varietate de dispozitive de acasă conectate de pe un singur ecran. Cu Controlul Rapid al televizorului, puteți adăuga un widget la distanță TV pe ecranul de blocare și pe panoul de notificări al telefonului. De asemenea, vă puteți utiliza telefonul ca tastatură Bluetooth pentru televizor sau puteți crea comutatoare virtuale pentru dispozitivele dvs. inteligente.

Alte caracteristici includ o funcție de trezire ușoară și posibilitatea de a opri automat luminile și alte dispozitive atunci când părăsiți casa. Deși acestea nu sunt cele mai inovatoare caracteristici, toate ar fi utile.

Funcțiile testate pot ajunge apoi pe Samsung SmartThings

Ne-am angajat să ne îmbunătățim experiența de utilizare. Astfel SmartThings Labs le permite utilizatorilor să fie implicați activ în procesul nostru de testare, oferind feedback valoros inginerilor noștri”. A declarat Jaeyeon Jung, vicepreședintele companiei Samsung Electronics. „Scopul este de a permite utilizatorilor SmartThings să se bucure de noi funcții utile și practice. Aceste funcții testate se pot alătura aplicației comerciale SmartThings într-o zi”.

Deocamdată, doar utilizatorii aplicației Android SmartThings din SUA și Coreea de Sud au acces la SmartThings Labs, conform Engadget. Puteți accesa experimentele selectând SmartApps în meniu, apoi atingând Mai multe și opțiunea SmartThings Labs. Samsung intenționează să testeze alte caracteristici în SmartThings Labs în următoarele luni cum ar fi o modalitate de a transforma dispozitivele Galaxy vechi în camere și monitoare ca parte a strategiei de upcycling a companiei. Nu sunt informații dacă SamrtThings Labs va ajunge și pe alte piețe, ne gândim aici în special la Europa.

SmartThings Inc. este o companie americană cu sediul în Mountain View, California. Din august 2014 SmartThings este o filială a Samsung Electronics. Samsung SmartThings are în prezent peste 62 de milioane de utilizatori activi.

SmartThings Labs sună ca un mod fantastic de a determina ce caracteristici vin în aplicația SmartThings. Cel puțin, este minunat să vedem Samsung solicitând feedback de la utilizatori la unele din funcțiile sale. Cu toate acestea, așteptăm și o modalitate prin care utilizatorii să poată sugera noi funcții prin acest program. Vedeți pe iLoveSamsung ce este și ce poate face Samsung SmartThings pentru casă!