Samsung a început testarea seriei Galaxy S22 cu One UI 6.1

281
Samsung a inceput testarea seriei Galaxy S22 cu One UI 6.1
Sursa foto: via samlover.com

Știm deja că seria Galaxy S24 va fi lansată cu Android 14 și interfața Samsung One UI 6.1. Anul acesta, Samsung se concentrează pe furnizarea unor funcții bazate pe inteligență artificială pentru dispozitivele sale Galaxy și va începe cu actualizarea cu noua interfață. Viitoarele telefoane din seria Galaxy S24 vor mai multe funcții noi care se vor baza pe AI, cum ar fi Live Translate, Generative Edit și multe altele. Dar One UI 6.1 va ajunge și la alte telefoane după lansarea noii serii S24.

După ce a introdus funcțiile AI pentru seria Galaxy S24, este de așteptat ca Samsung să aducă unele dintre funcții pe dispozitivele emblematice mai vechi cu One UI 6.1. Mai mulți utilizatori care au primit deja actualizarea One UI 6 vor primi și interfața Samsung One UI 6.1. Acum Samsung a început și testarea internă cu noua interfață pentru unele dispozitive. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive vor primi interfața Samsung One UI 6.1!

Recent Galaxy S22 Ultra a fost văzut în teste, cu numărul de versiune S908NKSU3DXA3, cu viitoarea interfață Samsung. Acest lucru indică faptul că Samsung poate oferi One UI 6.1 după o perioadă de timp mai lungă altor dispozitive, în comparație cu actualizarea One UI 5.1.

Cu toate acestea, credem că noua interfață bazată pe Android 14 va fi disponibilă pentru majoritatea dispozitivelor eligibile până la începutul lunii martie. Potrivit SamLover, anul trecut au fost mai multe probleme după lansarea actualizării One UI 5.1. Cel mai probabil din această cauză în 2024 va dura mai mult până când Samsung va actualiza toate dispozitivele eligibile. Sperăm că în acest an nu vor fi astfel de probleme.

SamLover este un site fondat în 2022 și are sediul în New York. Este o echipă formată din profesioniști pasionați de produsele Samsung. Oferă cele mai noi știri, recenzii și sfaturi, comparații sau ghiduri de utilizare a produselor Samsung.

Dar, când vor primi Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra interfața Samsung One 6.1? Momentan nu există o dată specifică confirmată pentru disponibilitatea viitoarei interfețe. Totuși, conform cronologiei anterioare ale actualizărilor One UI, ne așteptăm ca seria Galaxy S22 să primească noua interfață la începutul lunii februarie.

Toate dispozitivele Galaxy care au primit sau urmează să primească One UI 6.0 sunt eligibile pentru a primi actualizarea la noua iterație. Nu va exista nicio testarea One beta înainte de lansare. Noua actualizare va fi disponibilă direct în formă stabilă pe toate dispozitivele Galaxy eligibile.