Samsung începe testarea lui Galaxy S8 în ianuarie 2017

1249

Toți ochii sunt pe Samsung Galaxy S8.

Și, presupunem că gigantul Sud-coreean va face tot posibilul pentru a oferi un smartphone de înaltă calitate, anul viitor, pentru a compensa problemele cu Note 7.

Au apărut o mulțime de zvonuri, în ceea ce privește Galaxy S8, inclusiv cunoscutul Wall Street Journal recent a speculat că lansarea ar putea fi amânată pentru luna aprilie.

Aceasta ar fi o schimbare minoră față de calendarul Samsung anterior, din moment ce compania anunță de obicei inițiativele sale emblematice la MWC în Barcelona, acestea ajungând la vânzare la nivel global în luna imediat următoare, martie.

Noile zvonuri sugerează că WSJ ar putea greși, totuși. O sursă anonimă printre furnizorii cheie a lui Samsung a dezvăluit că o să furnizeze loturile inițiale de componente în luna ianuarie, ceea ce însemnă că atunci Samsung intenționează să înceapă testele cu Galaxy S8.

Aceași sursă a spus că livrările cu volum complet de componente vor începe în luna februarie, astfel încât Samsung va avea timp suficient pentru a se pregăti de lansare.

Același lucru a fost confirmat de o altă sursă anonimă, tot furnizor a lui Samsung. „Având în vedere livrările de piese și componente, lansarea în vânzare a telefonului ar putea avea loc ca de obicei în martie, spre deosebire de un raport anterior apărut în Wall Street Journal”.

Cu atâta lume atentă la toate mișcările privind Galaxy S8, Samsung are o grijă în plus pentru ca totul să meargă perfect cu S8.

Așa că ținem pumnii strânși pentru Samsung.

SURSĂTheInvestor.co.kr